Riktiga sovmorgon på länge!

Känns hur härligt som helst! Satt uppe länge och kikade på filmerna fast and furious :) Sjukt bra filmer heta karlar och grymmma bilar vad mer kan man önska sig liksom:)  Slutade ett igår och börjar inte förrän klockan 15 00 idag :)) På lördag mina damer och herrar ska damen ut och göra östersjön osäker yeah:)  

Annars rullar livet på bra fint nu, fick besked om att jag ska tillbaks till gamla jobbet och jobba lite,vilket är hur skoj som helst. Å inom kort kan ja avslöja något men än får ni vara nyfiken.. Återkommer om den saken om ungefär två veckor:)))

Undra om man ska krypa ner å sova nån timme till? ja de gör vi:))

see you

Min kärlek till dig!

inns att någon sagt till mig
Så gå dit hjärtat leder dig
Sätt din tro till gudarna
Som styr vad som händer
En dag i sänder

Stannade nog upp ibland
Som rörd utav en varsam hand
Och plötsligt står du framför mig
Och gudarna log just när vi fann varandra

Min Kärlek
Ska brinna
Så klar som en stjärna i natten
Min kärlek
Ska finna
Sin väg i de djupaste vatten
Min kärlek till dig

Som ett stilla sommarregn
Gör frusen mark till sommaräng
Så väckte du min kropp och själ
Gav liv åt min längtan och min förväntan

Vart du än går och var du är
Så ska jag alltid finnas där
Och lysa upp den väg du går
Och vart det än bär så går jag där bredvid dig

Min Kärlek
Ska brinna
Så klar som en stjärna i natten
Min kärlek
Ska finna
Sin väg i de djupaste vatten
Min kärlek till dig

Min Kärlek
Ska brinna
Så klar som en stjärna i natten
Min kärlek
Ska finna
Sin väg i de djupaste vatten
Min kärlek till dig




Angel of mine

When I first saw you I already knew
There was something inside of you
Something I thought that I would never find
Angel of mine


Alltid <3




Helgen

Jobbade till ett på midsommarafton, vilket va helt lagom. Direkt efter åkte vi ut till Sörvi och grillade. Blev nog kvar till fem där ute. Sen var det bara att åka hem och slänga sig i duschen för att sedan åka upp till räfsnäs och hem till faster och co. Även där blev de grillat innan jag skulle vidare till Andres föräldrar... Sen blev det fest med trevligt folk och ja som skulle ta de så himla lugnt, va nog en av dom som var mest packad..

En riktigt trevlig midsommar har jag iallafall haft de. Igår var jag inte människa alls. Tvingade med mig Andre på morgonkvisten ner på donken för att köpa frukost, sen gick jag vidare upp till Kristian och bänkade mig så fint i hans soffa.. Gick hem en sväng och käkade pizza men fick återvända till Kristian för då hade Jonny kommit dit och ville se filmen som jag hade spelat in. Sen däckade jag en stund där uppe.

Sov sjukt mycket igår iallafall, avslutade dagen med en mix sallad från Ica och filmen fast and furious, kan lugnt säga att det är dom hetaste karlarna i världen.. Ojoj.Så idag fortsätter vi med filmerna, kan absolute inte se för mycket..


De var det! Puss på er. 

Midsommar

Slänger in lite bilder från veckan som har varit.

Finaste Nisan


Finaste


Glad och lycklig en aningen bakis (;


Shoppat :)

Varit en sväng med systrarna Trogen till kupolen och shoppat loss :) Dock ångrade jag att jag inte köpte denna, så de får allt bli en vända till:)) Annars känner ja mig super nöjd med alla köp.. Blond och het tack jag vet ;) Nä mysa ner sig i sängen och ladda för helgens bravader med flickorna. seeee you! Puss och hej

ännu ljusare

va in å köpte en skumtoning på Willys hårverkstad ljusade upp hårt ytterligare((: Tur de för de va då ingen billig grej(: men nu är jag äntligen nöjd! Har haft en super trevlig dag. Började med en promenad runt piren med Sandra därefter bjöd hon på frukost på bks((: Å mitt i allt ringde Mr M(; Gud va kul man har haft åt honom dom senaste dagarna, verkligen någon som får mig att skratta väldigt mycket(: Puss å kram alla goda (:

Ljus

Ja mina vänner ljust blev de.. Ska försöka få bort de gula med lite skumtoning i veckan:))

Då var de dax igen!

Dansa pausa (; Mitt liv går i 120 jobbar sover jobbar å sover lite mer.. Jobbar nu 100% men går snart ner till 75% and I love it! Fick veta att jag ska tillbaks till kvarngatan å jobba fyra veckor i sommar å sen tillbaks till barnomsorgen helt underbart.. Fick mitt schema för uska jobbet å kan i år säga att jag är sjukt nöjd((: Har även lyckats klämma in 2 veckors semester med tankte på hur hösten kanske kommer se ut. Haft några sjukt bra dagar å allt känns toppen (: Igår var vi å kikade på balen å kändes precis som igår man själv stod där å var nervös. Vi kom även fram till att precis om tio år så är de min älskade dotter som kommer stå där((: Idag drar jag Lena å barnen till säter å närmare bestämt till Säterdalen, får verkligen hoppas att vädretr med oss . Å sen senare idag hoppas jag på att bli ljusare i håret kommer bli kanon de, då har vi ljusa upp tre nyanser å förhoppningsvis är jag nöjd sen (; Nu ska damen försöka ta sig upp å göra lite frukost innan bussen går. C yo ! Puss å kram

RSS 2.0