Lögn





Jag kan inte ljuga för dig
du känner mig allt för väl
om du ser mig i ögonen
så säger dem...
att vi kan bara vara de vi är
så ge mig inga skäl
för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl
 

Inga inlägg på länge.

Nu var det ett tag sen, men detta blir inget långt inlägg heller. Det är såhär, att jag har blivit  riktigt riktigt sjuk. Igår var det så illa att jag inte ens kunde stå upp, bena veck sig:(
Få se när man blir av med detta.... Jobbigt är det.



Skiter i vilket...





"skiter i allt-vi är egoister teamet"


Vi har tröttna på allt skit i våran omgivning och har kommit på detta, eller rättare sagt min goa klasskompis.

Klockrent Isabelle:)
 

Sov dax

Ska lägga mig i sängen och kolla på Sex and the city, hur bra som helst och snart är filmen här:)

Imorgon ska jag på en massa möten:( får se hur det går


  Men nu blir det som sagt detta

God natt

Sugen

Så sugen på

Tänker tillbaks

Tänker på hur stor min dotter har blivit, kommer ihåg då hon låg i magen och vi vara ute och åkte med Jocke, Freddie och Jenny i den där blåa 240:) Den där sommaren då vi alla jobbade i gränges. Bodde i Görans lägenhet på västra.får en konstig känlsa när jag tänker tillbaks. Den bästa sommare ( tiden i mitt liv)

Var så lycklig kände på mig att det skulle bli en flicka, det var i samma veva som Eminem kom ut med Halies song, så vi lyssnade mycket på den, när vi var ute:)

Tänkte gud vad söt om vi skulle få en dotter, det verkar som att det skulle vara starkare band mellan fäder och döttrar. försökte hela tiden sätta sig in i hur det skulle vara om vi fick en flicka..


Det slutade med att vi fick våran Älskade Nisan. Så varje gång jag hör Hailies song, så tänker jag på den sommar och hur det vara att ha henne i magen:) Fick höra den i helgen.

Verkligen den lyckligaste stunden i mitt liv dåmin dotter föddes. Blir så rörd när man tänker tillbaks.

Slänger in bilden som var med i tidningen, det ända familjefotot jag har.


Såg dig

Jag såg dig igår, fattar inte hur svårt det ska vara att komma över dig.
Du var den ända personen som kunde få mig glad när jag var ledsen.. Alltså lättare människa att umgås med finns inte.

Saknar dig grymt mycket. Trist att jag aldrig sa vad jag kände...

Slutsats

Har kommit fram till att jag trivs rätt bra med att vara

Alltså vem orkar egentligen, hur skönt som helst . Så här ska det inte raggas något mer på ett bra tag. Ska bara liva livet.

Puss på er

Lindesnäs

Sov knappt nått efter jag kom hem från Gränges. Drog ner till marnäs och käkade räksallade  med feta ost med Soffan.. Var hur trött som helst, åkte hem och försökte sova lite.
 
Började prata med Isabelle från klassen och vi kom på att vi skulle dra till Lindesnäs bakis som vi var och bussen skulle typ gå om 2  timmar, snacka om sista minuten och jag var tvungen att fixa ut mig till Grangärde så där på en halv timme, men som tur var ställde Linda upp, tackar för det.

Sen blev det till att börja dricka igen hahah



men vi hade hur skoj som helst, kolla bara. Bella på toabesök hahah


Midsommar

Nu har man inte skrivit på länge men jag har faktiskt inte haft tid, det har gått i ett sen i torsdags.
I fredags åkte jag, Göran och Billy runt och hade allmänt trevligt, det slutade i Säter, där vi gick in å käkade, hur gott som helst, jag skojar inte när jag säger att jag njöt varje tugga jag tog. Grekisk mat ska det vara:) muma gott.

Sedan åkte vi till Billys morbror och där blev vi kvar ett bra tag, men gjorde mig inget, det var så himla trevligt att sitta där och prata. Jag hade bestämt mig för att vara nykter hela helgen men ack så fel det blev:) Jag tvingade hem dem vi nio tiden så att jag skulle kunna dricka med.

Körde hem Billy och sedan blev jag kvar hos Göran:) Vi drog på en fest, det var rätt soft.
Ja så var det,men det händen väldigt väldigt mycket det natten kan jag bara tillägga. Som tur var så var det en jätte snäll cortsson som plockade upp mig vid en busshållplats och tog med mig i taxin in till stan vid  06 00 på lördag morgon:) Tusen tack för det.


Saknar Värmland Dalsland:)


   
 
 

Saknar det grymt mycket.. Det blir nog flytt dit till slut, känner mig så himla glad och varm i kroppen då jag tänker på det. Fy fan vad nice jag och nisan hade förra sommaren då vi var där i en vecka. Åkte bland annat till Dalsland och hälsadepå mina goa släktingar och kollade runt lite. Bland annat så stannade vi på bloms och käkade, gud det väcker så många bra minnen. Saknar somrarna i Ånimskog;)

Ännu en dag igen
Jag vaknar upp med tystnaden
Står där lika vilsen som ett barn
Och som en våg kommer saknaden
Och den sköljer över mig
I samma stund ser jag sanningen
Jag ska leva utan dig


Det är inte regn som faller
Finns inga spår i snön som leder hit
Ett hus bebott av tomhet
Av hjärtat fattas det en bit
Det är inte regn som faller
En kylig vind som söker sig hit in
Får se hur mina tårar
Fryser till is på min kind

Jag minns den morgonen
När vi två gick i sommarregn
Och du sa
Det här har inget slut
En annan dag och en annan jag
Står vid fönstret och ser ut


Det är inte regn som faller
Finns inga spår i snön som leder hit
Ett hus bebott av tomhet
Av hjärtat fattas det en bit
Det är inte regn som faller
Här blir det aldrig sommar någonsin
Fast jag hör fåglar sjunga
Vet jag att smärtan, den är min

 

Fy fan

Ja midsommar var inplanerad tyckte att det skulle bli väldigt skoj längesen man kände så, men så skrev en viss person något som ändrade på hela saken.
Fy fan vad arg man blir orkar fan inte ha det såhär. Så elaka saker, fast personen i frågan vet hur jag har det i mitt liv just för tillfället:( Jaha ännu en helg förstörd, men men jag får väl vara hemma och kolla på film, vem fan bryr sig..

Känslokall människa kan man lugnt påstå att den är

Måndag

Idag har jag stor handlat, sen fick vi fint besök från grängesberg:)

åå vad ska man skriva idag da......

Vet faktiskt inte, men min värkar har inte gått över, det blir bara värre och värre, så jag ska ringa läkaren imorgon och försöka få en tid. Har så ont så jag skulle kunna sätta mig och grina:(


puss alla glada

Fy fan

Ush för falska människor, blä

Har väntat så länge..

You don't know how long I have wanted
To touch your lips and hold you tight,oh
You don't know how long I have waited
And I was going to tell you tonight
But the secret is still my own
And my love for you is still unknown

Å kommer förmodligen alltid att vara.
 

Levde ditt liv med stolthet

Du gav aldrig upp du kämpade på fast du visste att chanserna var små. Det kommr jag aldrig glömma. Är stolt över att säga att det är du som har uppfostrat mig, det är du som har gjort mig till den jag är och kommer vara och det är jag orehört tacksam över.. Kommer aldrig glömma min galna mamma haha, Tänk hur du var,vi kunde alltid komma förbi oavsett vad kl var, hahha som jaag och Johanna på Ludvika festen för ¨några år sen. Johanna kom hoppandes in i din säng kl 4 på natten, men det tyckte du bara var skoj. Och alla dem gånger då vi kom förbi och förfestade, eller tog oss en jäkel efter krogen, du satt med och diskuterade med alla mina kompisar..

Saknar dig oerhört, det går inte ens att beskriva.

Denna är till dig mamma, en hyllning till din kämparanda och till livet. Så att alla dem som läser detta, kanske tar sig en tankeställare. Är allt tjafs och småsaker värt att bråka om, vi vet aldrig hur livet tyr sig.

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bort om orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till
(Oh, oh, oh...)

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig
För att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här
Och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Du levde ditt liv,du struntade i vad andra tycket och tänkte, för dig betyde familjen mest och speciellt en lite tjej (nisan) Hon var ditt allt, det sa du flera gånger hon var din lilla ängel. Tänk vad livet kan vara orättvist, sånna människor som verkligen kämpar för att leva får inte det, å sånna som bara vill få ett slut på allt...

Älskar dig
 

Söndag

Jaha då sitter man här en Söndag. En tråkig söndag. Ush vaknade med sådan värk i nacken och axlarna, skulle bara vilja skrika rätt ut. Har ingen som helst ork i armarna för att det värker såå. Då säger att det nog beror på min nack skada, men ush om jag ska behöva leva på det här visset:( Jaja, men jag har iallfall varit ute med min stora flicka, hon har cyklat runt uppe på högbergsskolan i typ 1 timme. Det går jätte bra för henne nu, det är bara det att mamma är en höns mamma speciellt efter hennes senaste vurpa, ja ni den var inte rolig, fick störta iväg till akuten på valborg, ungen slog sönder näsan och slog ut en framtand plus så bet hon sönder hela överläppen, ja kan då säga att det var inte lite blod som kom. Själv hamnade man i ett chock läge vågade inte gå fram till henne när jag såg hur hon såg ut. Som tur var fanns farfar på plats som tog hand om henne medans jag sprang för att hämta bilen. Det är konstigt det där,man läser till undersköterska och har varit med distrikssköterskorna i fyra dagar,och då har man fått sett både det ena och andra, men det har inte varit otäckt, men då ens egna barn gör sig illla så blir det helt annorlunda.

Ja vad hardå helgen bjudit på,hmmm, jo i fredags kom farfar Billy hit och vi åkte och köpte pizzor. Sen kröp jag ner i sängen med Nisan. Vi hade mysfredag i sängen ( kollade på filmoch åt chips och drack dricka, riktigt soft ansåg jag innan jag somnade hahah.

Lördagen ja då gjorde vi inte så mycket, farfar var här igen och skjutsade oss till affären, eftersom det regnade en hel del. Sedan bakade jag en kladdkaka mums vad god den var.

Pratadelite med Patricia i tel, och vi kom överens om att dem skulle komma in till stan så syskonen kunde leka lite, det var ju ett tag sen sist. Så det blev stadsparken och sedan glass på donken, hahha vilka barn vi har, håll på att härja runt där.. Emil tyckte att blomkrukan var en bra papperskorg:) Vi hann t.o.m att säga hej till Annna Panna som satt själv hemma.. Kvällen/ natten avslutades med att jag kollade på the holiday för typ 20e gången hah,

Så jävla mysig film det där.

ååå det finns väl ingen som är så nice som han är

The new phone



Min nya mobil såååå snygg:)
I love it

Vår älskade mamma/ mormor.

Tillägnat min mamma, spelades på begravningen.
Saknar dig enormt mycket, pratade med Pirjo för någon vecka sen och hon fick se en bild på Denise. Hon sa att du skulle ha sett nisan nu, för hon vara så lik mig när jag var lite. Men det är inget jag kan säga, hade varit lättare om du hade varit här och sett:( Du är alltid med i våran hjärtan.. Saknar dig så mycket vår älskade mamma och mormor.

When I think back
On these times
And the dreams
We left behind
I'll be glad 'cause
I was blessed to get
To have you in my life
When I look back
On these days
I'll look and see your face
You were right there for me

In my dreams
I'll always see you soar
Above the sky
In my heart
There will always be a place
For you for all my life
I'll keep a part
Of you with me
And everywhere I am
There you'll be
And everywhere I am
There you'll be

Well you showed me
How it feels
To feel the sky
Within my reach
And I always
Will remember all
The strength you
Gave to me
Your love made me
Make it through
Oh, I owe so much to you
You were right there for me


'Cause I always saw in you
My light, my strength
And I want to thank you
Now for all the ways
You were right there for me
You were right there for me
For always

In my dreams
I'll always see you soar
Above the sky
In my heart
There will always be a place
For you for all my life
I'll keep a part
Of you with me
And everywhere I am
There you'll be
And everywhere I am
There you'll be
There you'll be
 

Tidigare igår

Glömde helt bort att skriva med det.
Igår var jag även med min pappa ute i affärer och kollade runt, riktigt trevligt. När han var klar med allt spanande, så körde vi till Bergslagsodlingarna för att köpa blommor till  mammas graven.

Vi köpten typ en stor svart plastkruka sen blev det lila, rosa och vita blommor i den, jätte fint..

Så vi åkte ut till graven efter att vi hade planterat i dem i krukan:)

Det blev såååå fint, slänger in en bild på hur, graven såg ut förra sommaren, tills jag har hunnit tagit kort på hur det ser ut nu..
 

Onsdag

God morgon allesammans!! Gårdagen bjöd på massa roligheter
Ja dåäger man en ny mobil, snygg som fan om jag själv får säga det:)
Var till borlänge med gamle "svärfar" vilket han alltid kommer att vara för mig:) Vi gick runt och kollade på mobiler och minneskort, medans Denise låg inne på golven i affärerna och skrek att hon skulle till leksaksaffären:)  Så det slutade med att vi tog oss en tripp ner dit också,så att gumman fick köpa det hon ville, och gissa vad fröken valt, hahah en rosa läppstift,. ÅÅ gud vad jag skrattade när jag kom in i bilen efter jag hade hämtade ut pengar:) Då hade ungen kladdat på sig det där, och det var typ arton meter utanför, men hon tyckte att hon var så SNYGG :) Ja ungar dem är härliga. Vi drog iallfall vidare från tuna tutten till maxi för att kolla skor till Fisan och det tog ju en evighet,tror nog att farfar tyckte det var skönt att stanna kvar i bilen, medans vi provade och provade, men till slut hittade vi den perfekta skon. Hon blev sååååååå 9;åå nöjd, har förresten dem på sig till dagis idag och om jag får säga det så är dem jätte fina.

Efter allt sring blev man hungrig, så vi körde till burger och käkade, hur gott som helst. Hahah fick mig en flirt också;) Allvarligt så var det, men jag tyckte det var lite roligt, här åker man till borlänge och går in på en hamburger kedja och där minnsann ska man få ett ragg hahaha..... Han håll på att skoja med Denise flera gånger, men hon ansåg bara han var , ja vad var det hon nu sa, jo just ja, han är konstig mamma hahaha.
Sen när vi satt och åt, såkom han och började städa i närheten av oss :) Det ända jag kunde göra vara att skratta åt hela grejen.. Men riktigt trevligt hade vi igår..


Puss på er alla, som känner att ni är värda det:)

 

Helgen

Ja, helgen har gett mycket kan man nog lugnt säga..
I fredags hamnade vi i gränges. Där vi grillade och satt och snackade:) Hahha jag och Sofie var ute och körde jans moppe, riktigt skoj:) , fast jag körde inte så långt det var Soffan som körde mest :) Trevligt sällskap måste jag tillägga, vi satt länge ut, jag tror inte vi kom  in till stan förrän halv tolv. Gamla "svärfar" hade nog skoj han med, han och grannen satt och drack medans vi grillade, man såg hur dem blev mer och mer dragna:)

Ja sen på lördag körde jag först min bror, sen Lämnade jag av pappa och därefter åkte jag och Nisan till Sörvik och hälsade på Farmor och farfar... och min farbror och mina små kusien kom dit också, så vi grillade mums vad gott.. Efter några timmar där, drog vi vidare in till stan för att plocka upp Lukas och Sofie, och sedan bar det av till smedjebacken, men dock inte mer på drakbåten. Vi åkte till Sandra och simon..  Barnen sprang runt där ute och lekte, medans mammorna satt i solen och tjollade skit:)

Pizza blev det senare plus glasstårta med jordgubbar. Kvällen var riktigt lyckade

Söndag... Ja den började med att jag och nisan åkte ut till gränges och hämtade lite grejer, sen plockade vi upp pappa på vägen hem, åkte till hans jobb och sedan in till stan igen för att lämna av pappa och för att plocka upp min bror, sen lämna av Denise hos Soffan och lukas och sedan vidare till smedjebacken för att hämta mina skor som jag glömde hos Sandra..

Och efter allt skjutsande, så drog jag ut till gränges igen, för vi skulle åka och bada. Först hade vi lite vattenkrig på björkås hahaha ungarna var livliga vill jag lova jagade alla med vatten flaskor, så man kan inte påstå att man blev lite blött:) Allt detta gjorde så att man blev lite hungrig, så det blev kiosk mat och  sedan kyrkviken, o gud vad skönt det var i vattet. Så nu har jag doppat mig för första gången i år och det är olikt mig, brukar aldrig bada annars:) men nu kommer det bli flera gånger..

Det var lite om helgen.
Nä nu måste jag sätta mig ner och plugga vidare så man blir klar med detta, så man får sitt sommarlov:)
 
 

Donken

Då är man hemkommen från Donken. Farfar Billy kom in hit och hälsade på, det slutade med att vi åkte till Donken och beställde mat (inte jag da, eftersom jag inte har så stor matlust längre.) Sen åkte vi och handla lite och sedan åkte vi runt. Nu känns det som att det är dags att sova, fattar inte vad det har varit med mig idag, har liksom ingen ork kvar i kroppen, får väl hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. Nä nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, hoppas min dotter vill det med:)

Hej hopp


Sliten:(

image1

Slänger in en bild på min underbara dotter.... Så just för tillfället är ute och leker. 
Idag har vi varit nere och tittat på alla dessa studenter, man blev att minnas tillbaks, vad skoj man hade då..
Sen gick vi i till Linn på gallerian och köpte oss en glass, sedan satt jag och Sofie där inne ett bara tag, man vill inte resa sig upp

RSS 2.0