<3

Mitt mys bara mitt:) du och jag nu och för alltid:)

Cidern på kylning och musiken på högsta volym lite party och lite ludvika festen:)

Puss puss

Bra avslutning ...

Riktigt bra avslutning på onsdagen ute på barken med Johan och Linn. Vi la till i en vik och hoppade i, mitt första dopp i år:) Bra mysigt vara de med solnedgången:) Helt perfekt avslutning:)
Imorgon kör jag ett jobb pass till sen är jag iallafall ledig på fredag innan jag går på hela helgen:( Men men som sagt de ger pengar som man kan spendera sen:P





Mys natt

Igår hade jag en mys natt :) Fick ett tel samtal vid 02 00 och sen vart det mys;)
Sov som ett litet barn, vi vaknade klockan halv tolv av att bemanningen ringde och väckte mig. Helt otroligt, vi som skulle upp vid nio tiden, så man kan ju säga att han försov sig lite:P men det var riktigt skönt att kunna få sova ut så länge.

Annars har dagen rullat på blev en dusch vid tolv och sedan iväg till jobbet. Fick jobba övertid idag med suck, men men det ger ju pengar...

Funderar på att dra täcket över mig och krypa ner, ska som sagt befinna mig på jobbet klocka 07 00 igen:)
Få se om man får något samtal inatt med, hade ju varit riktigt trevligt.


kram på er alla nyfikna människor;)

Dör av ....

Jag dör av hunger snart! Finns de ingen trevlig själ som vill komma med lite mat åt stackars Bella:P
Vi får hoppas på de bästa:)


Allt känns super bra igen måste jag säga, hoppas verkligen att vi kan hitta tillbaks. Helt galet men har kommit på att han betyder så himla mycket för mig, å efter allt vi har varit med om så dras vi på något sätt till varandra:)
Skulle verkligen vara sååå skönt om de skulle kunna funka denna gång. Denise bara älskar honom och tycker att vi ska ses igen på samma sätt:)

Bara framtiden som kan visa hur allt blir:)
Men känner gör jag verkligen för honom, känslor som jag trodde hade svalnat har plötsligt dykt upp igen:)

Mitt mitt bara mitt gosiga Mys <3


Bröllops fin:)



Helt underbart bröllop, fick mig en dans med brudgummen:) Även farfar bjöd upp mig

Godmorgon!

Uppe men tuppen känns det som, fast man kunde ha tagit en sov morgon:( <nu blir de till att käka frukost och sedan ut och hämtat faster och vidare in till stan. Sen lär det väl till och fixa håret, vilket jag inte ser fram emot, för att locka håret på mig tar en jävla tid:S men men man lär väl vara fin på bröllopet antar jag:)

Hej hej!



Ledig dag.

Kom hem imorse typ fyra tror jag klockan var. Hade varit över till mr M och softat, mycket trevligt :) tänkte att ja skulle få sova ut men icke då, klocka 07 00 börjar dom bila i lägenheten under och då kan jag säga att de vara en bella som fick tokspel...
Som att de inte skulle räcka så går väl toan sönder så jag får så snällt springa över till Fiffi...

Sen har dagen rullat på, har varit med Linn till Fagersta och besiktat hennes bil, vilket resulterade i att jag fick ragg av besiktningsmannen:D  Men inte gjorde det något för han var då bra charmig ;) åå vet ni vad bilen gick igenom:)
Var en glad Linn och en super trött Bella som lämnade Fagersta och begav sig till smebacken till Nisses och dakapo:) Där höll jag bokstavligt på att somna i en av sofforna, så Linn fick nästa släppa ut mig.
När vi väl kom in till stan så åkte vi till Tony och käkade pizza och sedan skjutsade Linn hem mig så att jag skulle få sova lite innan vi skulle dra ner mot smebacken igen för att glo på film med Johan:) Riktigt bra film vi kollade på, vet dock inte namnet, men ska ta reda på de, för den är helt klart värd att se:) Slutade med att jag låg i fotöljen med tårar i ögonen..

Nu sitter man här igen och har ingen aning om va man nu ska hitta på, men de dyker säkert upp något skoj såhär nattetid:)

falk

Dagens kvällstur på jobbet gick fint fint:) Lite körigt på slut då vi fick ett larm, men de gick super bra ändå:)

Nu blir de soffläge och kolla på Johan Falk:)

Natti natt

Måndag = jobb

Då har mammas prinsessa åkt, usch det var nog det jobbigaste jag har varit med om på länge:( men vet att hon kommer ha de bättre där ner med alla sina vänner:) Få leka och verkligen ha sommarlov:) Själv ska man ha så himla skoj å jobba:( men men det ger ju pengar som man sedan kan spendera me like;P 

Är iallafall ledig imorgon, onsdag,lördag och söndag:) Bra fint, ska njuta fullt ut, funderar på en vinkväll imorgon:) Ska först ta mig en tur till fagersta med fina Linn, sen kanske de kan bli en kvällstur till smebacken oxå:)

Nu lär jag fixa lite mat, så jag orkar med kvällsarbetet:)
Lite svårt att bestämma sig vilka kläder man ska ha, men det får bli piké idag:) 

bye bye

Söndag

Idag är det söndag och idag packas de för fullt här uppe:) Imorgon åker fisan:)
Just nu steker ja plättar som hon ska ha med sig på resan ner..


Tror lilla fröken har resfeber, för hon kommer till och från och säger att hon har ont i magen. Vem skulle inte ha de liksom första gången man ska vara borta så länge från mamma.


Fucking Shit!!!!

Sorry mitt ord val där men vet inte va man ska skriva.. Nu börjar det bli riktigt illa tror jag. Har börjat sakna mitt ex igen, creep:S Hur kunde detta ske liksom och vart kom de ifrån?? Tror jag börjar spåra ur totalt nu:S Help me please!!!! Varför söker jag ens kontakt med honom igen? Och efter allt som har hänt....

Jo förmodligen söker jag tröst för att komma över mina känslor för herr E, men hallååå liksom vem som helst men inte han..... 

Mitt huvud är helt fucked up de är ett som är säkert!! Saknar mr E så fruktansvärt mycket, kan vakna av värsta panikattacken, hjärtat slår dubbla slag och har jätte svårt att andas:( Andra dagar kan det gå hur bra som helst  och känslan av att det var inte meningen att de skulle bli något kan komma. Vissa dagar känner jag saknad och kärlek för honom medans andra dagar känner jag irritation och svek.. Bra skumt de där. Men en sak är ju iallafall säkert och det är att vi har förstört en fin vänskap:( Var detta verkligen nödvändigt nu när man ser tillbaks? Svaret för mig blir ett klart NEJ.....

Jaja nog om de. Tror bara att min hjärna och hjärta försöker hitta lösningar för att gå vidare så fort som möjligt, har inte tid att känna såhär längre.
Förmodligen en anledning varför jag drar mig tillbaks till något som inte är så himla bra. men hjälper för stunden. Han dövar den hemska smärtan i bröstet även om de är stundsvis:)

Han kan få mig att skratta då ingen annan kan, han kan få mig att sakna våra stunder även om de inte jämt var så bra. Han är den ända som kan få mig hel för stunden,så förlåt men jag måste....

Säger bara fuck the fucking love!! Den sårar bara i slutändan.





22:29

Hel lyckad dag/ kväll:)

Please

Sing me a lullaby! Because i need it now!!

I wonder if she makes him smile, The way he used to smile at me..

Natti natt'

Har iallafall haft en super mysig dag med <3

Only me :D



Nytagen bild på Bellabus;)

Is this the way it’s meant to be?

Now you’re gone
I realize my love for you was strong
And i miss you here now you’re gone
I’ve been waiting here by the phone

Fredag!

Idag har jag ingen aning om vad man ska hitta på faktiskt.
Somnade rätt snabbt, men vaknade till klockan 2 av att ett av mina ex ringde. 
Nu sitter man här lite små trött och har panik över vad man ska göra..

Älskar verkligen dom dagar man har fullt upp och inte behöver tänka ut va man ska göra.
Nu är man ledig i 3 dagar till och sedan dax att jobba igen, känner verkligen att man skulle ha velat varit ledig i sommar och gjort något skoj, men men nu ska man slita hela sommaren. Vi får helt enkelt åka bort en helg då jag är ledig:)

Just ja igår postade jag iväg mina betyg till antagningen, nu är det bara att hoppas på att jag kommer in:) Första antagningen sker i slutet av juli:)

Nu har jag skrivit tillräckligt för stunden kanske skriver mer senare. 

Hej hopp!!!

23:20

Idag har de varit en dag med blandade känslor. Vaknade med värsta saknaden av en person men de ändrades rätt tvärt efter att ha pratat med personen ifråga.... Gud så tråkig man kan vara alltså, helt sjukt galet:S


Annars har jag haft en ute dag med sofie och barnen, vi drog till stadsparken och satt där och käkade donken mat medans barnen sprang runt och lekte:)

Efter några timmars lek så drog ja och nisan vidare till Jägarnäs närmare bestämt till Fia och Andreas:)
Vi lagade kvällsmat tillsammans, blev skink, bacon gratäng med ris och bea sås mumma:) Satt och hade riktigt trevligt, pratade om det mesta och lekte lite med barnen:) När man sen skulle bege sig hem, så ville inte Denise följa med mig hem så hon blev kvar där ute:)

Ja blev upplockade av Jonas, Niklas och Sofie efter halva vägen sen blev det bilåkning av:) Tror jag är lite nojig när det går väldigt fort, tänker hela tiden på att man ska krocka med en älg eller något sånt:S
Iallafall så blev vi ståendes på claessons ett bra tag och det bara ramlade in folk där, såg tom en glimt av mitt ex där, hm inte så himla konstigt kanske;P
Lär väl leva upp till mitt rykte att jag är såå himla ung, kanske borde umgås mer med honom igen....
Ja den som lever den får se:)

Imorgon blir det till att fixa det sista inför Denises resa, usch en mamma som börjar bli riktigt nervös:S

Detta var allt för mig idag och sorry för alla stavfel, är rätt trött på ögat nu.

Hoppas på sovsällskap idag;) Hoppas hoppas hoppas;) skulle vara bra nice






22:54

'Cause how could you give your love to someone else
And share your dreams with me.
Now we're standing face to face
Isn't this world a crazy place
Just when I thought our chance had passed
You go and save the best for last :)

Avslutning

Idag har mammas stora prinsessa haft avslutning:) Gud va tiden går fort alltså! Tänk att hon redan har gått ut första klass:) Efter avslutningen åka jag, Nisan hennes far och farmor upp på stan och tog en fika på engeln. :)
Sedan följde hon med sin far hem.

Nu sitter jag och är väldigt uttråkad har ingen anning om vad man ska hitta på för skoj idag:S



Älskade unge!

Lyssna på texten!

Helt rätt:)

Lyssna på texten!

Helt rätt:)

En hård dag!

Väldigt jobbigt att gå upp så tidigt faktiskt usch var nog som en zombi på jobbet idag:)

Saknar Söte Göte och faktiskt allt med honom! Är det någon som kan få en glad och tänka på annat så är de han. Tomt utan min vän sjukt jobbigt är de med andra ord:(




i brist på annat

En vanlig måndag eller inte..

Allt är verkligen upp och ner, men försöker ta mig igenom dagarna på ett realtivt bra sätt. Ibland vill jag verkligen bara ge upp och låta allt de jobbiga försvinna, menar hur mycket ska en människa klara av??? De är verkligen ett under att jag fortfarande står upp efter alla smällar man har fått gång på gång....

Idag har jag varit ner på jobbet mitt och fått info av chefen å lite fika:) Imorgon börjar jag igen, dom sa att det inte var så mycket nytt så vi får väl se hur de går. Rätt nervös ändå är man, typ lite små ont i magen fast man har jobbat där förrut plus att man har utbildningen..
Får hoppas att de går kanon eftersom ja bara får en dags intro just pga att jag har jobbat där..

Annars har de väl inte hänt så mycket, blev utbjuden på fika av min underbara vän Isabell, vi satt oss på BK´s uteservering och snackade en hel del mellan himmel och jord, linn joinade oss oxå bra trevligt:)
Nä undra om man ska krypa ner så man orkar upp imorgon när klockan ringer :) Natti natt!:)

slänger in denna fina






Svart!

Allt i mitt liv rasar verkligen för tillfället, varför kan jag inte bara få leva de lugna liv som jag vill göra. Vad har jag gjort som är sååå fruktansvärt galet, som tydligen måste straffas gång på gång för??


Helgen blev inte så lyckad för mig, var ut i smebacken både fredag och lördag men på Lördagen blev jag hämtad någrar timmar efter att festen hade börjat eftersom de hände lite saker..

Idag har jag haft en underbar dag med systrarna Trogen, först bergslagsodlingarna sen nisses och sedan loppis därefter drog vi till bärget och beställde pizza som vi tog med till Lill och käkade på deras altan. Efter allt de där åkte vi ner med barnen till kyrkviken så dom fick doppa sig:)
Själv kommer jag nog aldrig bada i år känns det som, fy så kallt:P


Kanske dax att krypa ner nu!


Hur svårt kan det liksom vara?

Ska det vara så förbannat svårt att hitta en klänning till bröllopet? Blir snart galen eller snarare tokig, tror jag har kollat in alla sidor man kan utan resultat:(

Var ju i Borlänge i tisdags också men tror ni jag hittade något? Svar nej....

Får helt enkelt lägga ner eller skita i att gå.

Imorgon ska vi iallafall ner och kolla på alla glada studenter, simons bror och linns syster tar studenten så det ska bli kul att se, sen blir det nog lunch på stan:)

Nu har jag bara  3 dagars ledigt innan de hårda livet börjar igen för mig....
Å vet ni en sak, jag tänker verkligen njuta dessa dagar:) På lördag så är det fest i smebacken vilket jag riktigt ser fram emot:) Mat alkohol och underbara nya vänner:)


Har nog inget mer att säga för idag.

Komihåg att leva livet man vet aldrig när det blir för sent

22:18

Nyss hemkommen, har varit ute och käkat med Niklas och våra barn :) Super trevligt faktiskt
Men nu är de en Bella som stupar och inte är det så konstigt efter att ha tränat två gånger på en och samma dag:)

Så god natt alla söta tom du söt Göte:)



Till dig min älskade vän <3




Tänker på dig varje dag!! Saknar dig som vän så förbannat mycket, så tomt utan dig och dina:(

Förvirrad

Mer behöver jag nog inte säga. Jag kvävs snart!!

Vilken dag!

Herregud vilken dag, började morgon ner på polisen jävla krångel men tillslut löste det väl sig.. Sedan åkte vi iväg till falulasarett dock kanske inte på de roligaste besöket men men.

När vi sen var klara så åkte vi till Burger king och käkade lunch och sedan vidare till Max för att ta oss en lyxshake i solen:) Kan väl erkänna att det kanske blev lite för mycket för min mage:) Vi satt iallafall där ute och hade de trevligt, pratade om allt mellan himmel och jord. Väl färdiga där så drog vi till lager 70 och kollade om jag kunde hitta något att ha på bröllopet som jag ska på snart, men icke då:(

Körde vidare till expert för att se om min mobil hade kommit tillbaks och oj säger jag bara. Värsta företaget att ha att göra med fy fan så galen jag har blivit på dom nu. Men efter si så där 40 min fick dom fram mobilen idioter..


Väl hemma, så hade jag fått brev från min chef, skulle tydligen på något möte nästa vecka och inte nog med de, igår plingade till i mobilen hela tiden de bara ramladen in turer från larmcentralen som dom vill att jag skulle jobba.Men sa väldigt tydligt åt en av mina fyra chefer att jag börjar inte att jobba förrän om två veckor då mitt schema börjar detta pga att jag har ett annat jobb tills dess och för att jag behöver några lediga dagar med Denise innan hon åker iväg till Öddö i två veckor. Förmodligen kommer jag säkert få då ut och jobba några turer.

Kollade nyss in min kalender, har hur mycket som helst nästa vecka. 

Måndag - Möte med chefen + mina arbetskollegor
Tisdag - Jobba
Onsdag - Avslutning
Torsdag- Borlänge och inhandla allt Nisan behöver inför resan
Fredag - Ledig
Lördag - 20 års fest för Louise
Söndag - Ledig
Måndag- Denise åker och jag går på mitt schema.

Snackan om att få ont i magen innan den veckan har börjat


Lyxshaken:)



Såå grymt het!!!

Fy tusan va jag är attraherad av en person! Det är helt galet. Träffade på honom i helgen och samt en sväng idag. Kan verkligen inte styra mina tankar då jag är i närheten av honom. Har suttit och kollat på bilder på honom nu på kvällskvisten å han är sååå jävla het grr;)>

Tror denna sommar kan bli hur bra som helst:)

Bad och mys

Nu blir det ett långt och varmt bad, sen dra över till grannen och kolla på film och äta godis:) mycket trevligt söndagsnöje. Känner nog att jag hade kunnat stanna kvar i smebacken tills imorgon men men nu är man tillbaks på hemmaplan.


Slut som människa

Efter helg så är det så gott folk., men har haft hur trevligt som helst i smedjebacken såklart:)
Något som var mindre kul var att jag blev av med mina kort och en hel del kontanter:( rätt irriterande faktiskt.


?

Ska jag eller ska jag inte?? Finns ju en kille som verkligen tycker om mig, dock har jag nog sårat honom rätt fint dom senaste månaderna, men de ända han vill är att vi ska få de att funka...

Vet va jag känner innerst inne men lär nog försöka släppa de och gå vidare.. Så nu står man i valet och kvalet. Hm får nog ta mig en ordentlig funderare över helgen hur jag vill ha de:S


Ledigt!

Lovely ledig hela 6 dagar:) Har varit upp på kontoret och skrivit på mina lönepapper, såg rätt bra ut för första gången:) Bella is nöjd mer än nöjd:)  Annars då, jo jag blev utringd på ett långpass idag vilket jag var tvungen att tacka nej till:( Det gillas verkligen inte för jag bara ÄLSKAR mitt jobb och alla små goa ungar:)

Igår när jag hade stängningen så hade ja hand om en så rolig pojke!

Pojken - Fröken du suger
Jag - varför gör jag de?
Pojken - För du har ingen 90 kubikare

efter en stund

Pojken - Förresten vilken kubik är störst? Sötunge.


Sen frågade han vad jag körde för bil och då sa ja att jag inte körde någon för tillfället för jag har sålt min, då funderade han en stund och sedan sa han. - ja du ska nog hålla dig till din cykel:)  Hahah hur goa som helst:)

Ikväll blir det en vin och film kväll and I just love it! Myspys.

Funderar och fundera på hur jag ska göra om jag ska bosätta mig i smebacken hela helgen eller om jag ska stanna kvar i stan på fredag och åka ut tidigt på lördag?  Hm ja det är de som är frågan.

Nä nu ska jag tvätta klart här hemma och sedan göra klart maten .


You are my candy baby;)

Over and out

Min engel:)


...........

Kærligheden kalder nu i nat, kalder du? :P

RSS 2.0