Att älskas av dig är vackraste för mig

Det vackraste jag vet är att se dig när du soverHär råder stilla frid och jag glömmer både rum och tidDu ligger här bredvid och jag känner hur du andasAtt älskas utav dig är det vackraste för migSå sagolikt det är att se morgondimman lättaNär mörkret sakta flyr och att se hur dagen åter gryrEn kylig morgonbris sakta sveper genom rummetJag kryper tätt intill, lycklig för att du finns tillStunder av stillhet ett ögonblick av ro iblandStunder av lycka att bara ha varannDet är en rikedom att få älska och att älskas


Måndag

Dagen har spenderas på sportys lekland tillsammans med Lena och barnen:) Blev lite burger king också;)
Nu är man helt slut men ska snart få lite kaffe besök av Maran och sen får de bli soffläge till ensam mamma söker mys mys:) Har inskaffat mig mer doftljus så nu blir det mys mys på kvällarna.

Bara 3 dagar kvar tills den hemliga mannen kommer hem igen:):):) Å till helgen är man barnledig, kan inte bli bättre:P




Puss på er alla söta
<3

Lördag :)

Endast 5 kvar:):):)

mat mat och åter mat:)

Så har dagen sett ut i stort :) Lunchat med Sandra och Nea och
nu på kvällen så har vi varit ner och käkat middag med hela fam Gustafsson, hur trevligt som helst.

Nu kommer söta goa Sofia från ovako och lämnar en påse lussekatter som hon har bakat:) Hur snällt är inte de?:)

Har även messat en hel del med mitt mitt mitt bara mitt gos idag:):):) Känns sjukt bra ändå...

Me soo happy today:) see you!

Jäklar

Ser att min statistik bara ökar på antal läsare, vilket är riktigt trevligt:) Inte för att jag tycker att det finns mycket här som är så intressant att läsa:P Men verkligen skoj att se att ni läser:):):)

Har haft en mys dag tillsammans med min älskade sjuka dotter:) Igår var vi till vårdcentralen och tog en halsodling eftersom dom inte riktigt vet vad som är felet med henne:S 
Hon var super glad idag eftersom hon inte hade någon feber på dagen och det verkade som att hon skulle kunna gå till skolan imorgon men så kom febern tillbaks:( Blir nog till att stanna hemma hela veckan... De kan vara rätt skönt faktiskt speciellt när mamma är dålig också.

Imorgon ska vi iallafall få lunchbesök av kära fröken Gustafsson och hennes underbara Nea:):) Blir till att laga potatis och skink gratäng med bea och ostsås:):) och till efterrätt blir det såklart kladdkaka och grädde:):)

Shit ja som verkligen har varit kvällstrött de senaste halvåret och gått och lagt mig runt nio tiden har börjat bli en nattuggla igen:):) Har precis betalat mina räkningar, blev flera tusen fattigare men lika glad är jag för de:):) Pengar är mycket men inte allt... 
Är verkligen glad och lycklig i både kropp och själ nu <3 och då är inte pengar så mycket för mig..

Sitter och planerar inför julen:) Kommer nog bli super bra allt.. Längtar verkligen dit nu. Vi har våra funderingar på om man kanske ska boka en stuga till nyår, skulle vara grymt mysigt att komma iväg lite, men men vi år la se hur det blir:)

Nästa vecka är de höstlov,vilket också innebär att mamma Bella också är hemma:) Så en tur till Lek och bus står på tapeten samt ishallen och badhuset, ska verkligen njuta den veckan:):)

Till något helt annat.

Förra veckan var jag in och kollade på en iphone, inte för att jag är vidare förtjust i dom, men men det lutar väl åt en sådan hemsk sak. Har för övrigt en HTC nu, men den har börjat krångla:(  jaja vi får la se hur de blir är faktiskt lite intresserad av en samsung:P


Nä undra om man kanske ska slänga sig i sängen så man inte sover bort halva dan, ja så får de bli:)

Natti natt på er mina vänner:)

Bjuder på en bild från idag


:)

Mys morgon med Nisan:) 

Fick ett sött mess från ett gulligt gos idag, som är borta och jobbar:):):)



Ödet var min väg


;P


Sååå het karl!!!

Snacka het karl;) Han vill man då ha fast han är grymt gammal:) I Love!!

(bild lånad från google)

Gammal kärlek rostar aldrig!

Kiss me thru the phone, see you when you get home :):)

Born to make you happy! :)

<3<3<3

I’ve never been this satisfied :):):)






Vill inte!!!!

Vill inte bli sjuk igen, men halsen säger ngot helt annat:S 
Gårdagen tillbringades i smebacken. Denise följde med Simons mamma och dom andra barnen  direkt från skolan, själv åkte jag ner efter Simon hade slutat. Vi var ute i lekparken så barnen kunde springa av sig, sen beställde vi pizza och shit vad jag åt usch..... Blev hämtad runt åtta tiden( Tack för skjutsen!!:) )  Sen kan jag lova att jag var såå trött så jag somnade nästa på en gång.. Hade iallafall en super trevlig dag..


Nu ska ja nog mysa ner mig innan jag ska iväg och storhandla.. Seee you!


Ledig idag!

Nyss kommit hem från Lena. Gick dit och drack te och käkade frukost efter att jag hade lämnat Nisan i skolan:) Börjar bli en vana nu, igår var både jag och Sandra där, blev både frukost och fika då:) Lena färgade Sandras hår och de blev riktigt bra:) Sen tog jag med mitt och Sandra och simons barn hem efter skolan.

Senare kom Simon hit efter att han hade slutat, så jag slängde ihop lite mat och så käkade ja,han och barnen, riktigt trevligt:):) Efter att dom hade åkt så mös jag och Denise ner oss i soffan och kollade på ensam mamma söker:)

Senare fick ja kvälls besök;) Han hade köpt med sig chips och dricka så de blev soffläge och så färgade jag håret på han:)  Bra mysig och trevlig dag igår:):)

Idag blir de ishallen igen och skridskor åkning:)

Kan slänga in en bild från i söndags






Så kan de se ut!!!

Nä nu lär jag kila. Puss och kram

Welcome to my silly life

Made a wrong turnOnce or twiceDug my way outBlood and fireBad decisionsThat's alrightWelcome to my silly life


Älskade Mamma

Du lever kvar i mig...

Bebis mys :):)

I fredags var jag hem till Fia och myst med lilla Melina <3<3<3  Tänk bara en vecka gammal:)  Så nu är jag sjukt bebis sugen:):):)

Idag har varit en hel dag med massa lek och bus med Sandra och ungarna. Kvällen avslutades i ishallen på Andres hockeymatch:)


Nu lir de film mys i sängen


Ciao Bella:)



He wasn´t man enough!!!!


I'm walking away, from the troubles in my life


...


:):)


Lager 157

Idag har Bellabus gått lös på lager 157:P Så himla trevligt:):) Ja så nu är man fattig tills kontot fylls på igen:P Ser nu att de har livit en hel del shoppande denna månad:S men satans va skoj det är:)
Sen har man provkört papsens nya bil, grym att köra:) Hunnit med en tur ut till Farmor och farfar som va menat en snabbis som helt plötsligt blev 2 timmars:) Mycket trevligt och inte nog med de, nu har min kära farfar kommit på att han ska dejta bort mig till en Italienare, de ni;) Så vi får väl se om telefonen ringer senare;);)

Kanske ska slänga in en maskin tvätt och slänga mig på soffan, för nu är ag riktigt slut..

Helgen har varit grym på alla sätt och vis;) Haha vi behöver nog inte gå in på detaljer men kan säga såhär, var helt slut igår så jag la mig sju och vaknade sju, fatta jag har sovit i 12 timmar snacka om en som var slut:P

Glömt

Jag har ju helt glömt bort att slänga in en bild på min väska. Ja jag fick den äntligen!!
Har man en super snäll Pappa så har man:)



Just love it!!

Snack om att man är slut nu, har suttit och pratat med en underbar vän i två timmar:):)
Ungarna sover och snart ska väl ja krypa ner, antar att man kommer bli väckt av ett teleonsamtal inatt:)
Ciao Bella!;)

Trött

Trött och frusen:( Ska snart mysa ner med barnen i soffan,ska verkligen bli underbart:)
Igår fick ja mig en chock kollade in min tel spec, shit shit va jag har messat :SInte trodde ja att de var så många till en och samma person men men där fick man svart på vitt.. 


Nä nu ska jag krypa ner och värma mig.  Få se om de blir lite härj med killarna på ovako senare :):) Alltid lika roligt. Snacka om att dom har grym humor där nere:)

Ännu ett Grattis till Fia och hennes underbara dotter:)

fredag

morgon mys med teus:) Stort grattis till min älskade vän som äntligen har fått sin älskade prinsessa för några timmar sen. Så himla söt flicka:) Ska bli helt underbart att få mysa bebis sen:) <3<3

Nu blir de till att inhandla fredagsmys, för snart kommer Emil:):) Mys med dom små


I'll always be the best thing you never had!

There was a time I thought that you did everything right,No lies, no wrong,Boy, I must've been out of my mind,So when I think of the time that I almost loved you,You showed your ass and I, I saw the real you,
Thank God you blew it,I thank God I dodged a bullet,I'm so over you,So, baby, good lookin' out,
you turned out to be the best thing I never had



Redo!

Nu har jag hämtat ut skridskorna så nu är jag och fötterna redo för en hockey vinter:) Fy fan ser verkligen fram emot de:) Missade matchen i tisdags för vi gick lysmasken och vad händer, jo Andre går och gör mål attans;P Jaja men de ska firas i helgen:):) Skulle med tjejerna och bubbla imorgon för att fira Lill som fyller år, men får helt enkelt stå över, ska ju dricka med boysen på lördag:):)

Imorgon kommer nog Emil hit och sover kvar. Ska bli skoj det var ett tag sen syskonen träffades sist..

Nä undra om man kansk ska fixa lite mat åt flickorna



Kupolen

Lämnade in skridskorna på team sportia så nu får vi hoppas att de blev en bra slipning:)sen har vi hunnit med en vända till Kupolen och inskaffat vinterskor åt Nisan. Shit alltså rena rånet 600 kroner för ett par varma skor:S galet galet:S Men nu är mor och dotter fit for fight så nu år snön komma om den vill:)

För övrigt är jag på jävligt pissigt humör, känner för att slå på någon. Saker och ting går runt i huvudet och jag är så nära på att explodera:S  Har suttit och fundera på att skriva ett långt mail till en viss person, för såhär gör man fan inte. De är INTE okej!!!!  

Är inte ledsen mer och det är väl ett bra tecken antar jag men jag är galet förbannad kan jag lova..............................................................

En helt vanlig onsdag!

Nu har man fått iväg tre barn till skolan och de gick hur bra som helst:) Sitter och fundera på vad man ska hitta på idag men de lutar åt en shopping dag. Lär ju  fixa vinterskor åt Nisan. Känns riktigt bra för sen är vi båda fit for fight för vintern:) Kanske ska lämna in hockeyrören på slipning så man kan ut och leka lite på isen till helgen :) It´s so Lovely


Kommer ni ihåg denna:)



Såå arg

De finns svin och så finns de svin. Grr lögner för att dölja lögner är typ inte okej.....
Från och med nu ska jag fan inte vara snäll mer.. Varför vara de när folk stampar på en

Underbar dag:)

Började dagen med frukost hemma hos Lena med Sandra.. Fick massage av Sandra så nu är värken borta:) Efter några timmar gick vi ner på stan och kollade runt. Jag Lena och Teus tog en fika på BK och gick sedan till stadsparken så Teus fick leka lite. Därefter gick vi till skolan och plockade upp barnen, jag fick två extra med mig hem:) Så nu har dom haft bullkalas för att fira kanelbullensdag:):)

Ikväll blir det att gå lysmasken med nära och kära, kommer bli super mysigt som alla andra år:)


Lär verkligen tacka mina underbara vänner som verkligen har stöttat mig i denna jobbig  situationen som man har varit i. 

Nä nu kallar disken och sen blir det lite matlagning:)

hej hopp


Härliga söndag!



En glad Bella :) De var verkligen längesen nu:) Fått tillbaks en av mina närmaste vänner:)  Känns helt underbart:) Igår hade jag verkligen riktigt trevligt fast jag var nykter och chafför:) Var först uppe hos Andre och kikade på film och efter några timmar drog jag ner till Jonas. Sedan blev det lite bilkörning fram och tillbaks, kom hem efter fyra tror jag:) Blev iallafall inte många timmars sömn inatt iallafall:)

Nä nu blir det söndags mys framför tree hill..




Slänger in denna härliga låt...

what goes around comes back around


Arg

Nu när man har kommit över chocken så är jag fruktansvärt arg istället.
Tänk va folk tror om en...  Men de är inte de som är de värsta.
Hatar falska människor och sen få veta att en av ens närmaste vänner kunde göra så mot en.. Men visst jag kan vara den som är konstig och den som alltid ljuger ..

Har inte kunnat sova dom senast dagarna tankarna bara snurrar runt och ju mer jag tänker dessto argare blir jag.
Fy fan säger jag bara!!!

En sak bara. Jag är verkligen inte en människa som blir kär i någon helt utan vidare, för det är ju något ni verka tycka. Faller jag för någon så finns de en orsak till de, precis som för er alla. 

Till något annat roligt, igår var jag Denise och Felicia och kollade på Hockey:) Andre spelade så de var riktigt skoj:)
Vi kom nog hem vid tio tiden och så kröp vi ner och kollade på film.

Nu har jag äntligen tagit bild på min nya super snygga vinterjacka :)



Verkligen super:) Har även inhandlat byxor till den, vilket blev super bra:) Så nu kan ja leka med barnen i vinter:) Antar att vi kommer vara i is hallen väldigt mycket denna vinter;P

Nä kanske man ska logga ut och klä sig:) Morfar kommer snart och hämtar Nisan och Mamma Bella blir barnledig ända tills imorgon eftermiddag :)Så nu ska vi fixa lite saker. Seee you!


RSS 2.0