Knäckehäxa

Drömde om knäckehäxan inatt och kan väl säga si såhär catfight sen kan ni nog lista ut resten... :)
Skumma drömmar man drömmer ibland.

Idag är jag sjukt trött. Har jobbat i åtta timmar och även haft en egen lektion med dom goa små 6 åringarna:) Som jag har sagt tidigare, jag bara älskar mitt jobb:)

Nä nu orkar jag inte skriva något mer för idag, ska göra i ordning burgare och slänga mig i soffan och kolla på robinsson:)

hej hej !



Go kväll!

Nyss hemkommen, har som sagt jobbat idag. Efter jobbet tog vi en fika med Isabell min underbara vän<3
Nu har jag precis parkerat om saaben så man inte får böter har även diskat och dammsugit:) Så nu blir det soffamys innan sängen kallar, för fröken Bella ska jobba imorgon:):)
Så himla gulligt, när vi var på stan så hörde jag en svag röst bakom hyllorna -hej hej fröken:):) Go ungar man jobbar med:)


Soffan och högläge för fötterna. Ajöken

Måndag igen!

Haft en väldigt intensiv helg mycket shoppande:)
Idag har jag jobbat hela dagen:) ska även jobba imorgon med, älskar verkligen mitt jobb:):)

Nu ska jag och damerna Andersson och Gustafsson käka tacos och sedan blir det soffläge så man orkar upp..

Återkommer.


Visa ord jag fick av mitt ex i lördags! Vi satt och prata lite om saker och ting och han förstod inte hur jag bara kan ge upp någon som jag verkligen tycker om så himla mycket. Han ansåg att jag verkligen skulle kämpa men jag sa att jag inte längre orkar och är han lycklig så är jag lycklig.  Då sa han detta - Att låta någon man verkligen älskar gå vidare, är rätt starkt gjort även om de gör ont! De visar verkligen att du älskar honom av hela ditt hjärta!

De är väl sant antar jag:)



Home

Äntligen hemma efter många timmar av vakenhet.. Så godnatt för jag stupar nu

Lovely helg!

Igår hände de lite saker:) Först åkte jag Sandra Lena och teus till smebacken. Vi sprang in på hälso smedjan och sedan vidare till någon rolig inredningsbutik på torget:) Fick tag på en super fin välkomsskylt till dörren som jag länge har letat efter. Så en mycket nöjd Bella körde in mot stan, där tog vi en lunch på china:) Verkligen jätte trevligt. Sen hade jag möte på stan vilket gick rätt så bra så nu kanske saker och ting ordnar upp sig i mitt liv:):):)
Efter de så åkte jag och hämta Denise och så drog vi vidare till Blge för att hämta upp exet och därefter åkte vi till Falun närmare bestämt till DEICHMANN skor. Där handlades de en hel del ( bild kommer sen) Fick tag på ett par höststövlar:):):) Hamnade sen iallafall på en fotollsmatch i Blge på kvällskvisten.


Idag blir det trevligheter i Örebro :) Säger bara hello Ikea;)

Så nu lär jag fixa till mig innan jag ska plocka upp lite folk.

See you!

God morgon mina vänner!

Idag behövde jag inte gå ner med Denise till skolan för hon ville gå själv. Som den höns mamman som jag är har jag sagt nej i ett helt år nu men kände att jag att det kanske var dax att ge henne lite ansvar själv:) De hade iallafall gått kanon bra.

Har hunnit med att städa och diska här hemma, snart dax för duschen. Ska ner till jägarnäs och hälsa på Fia, william och magen:) 

Senare blir det nog smebacken för en lunch dejt och så ska ja in på hälsosmedjan hade jag tänkt mig, eller om det blir en tur till mormors hus i söderbärke :):) De visar väl sig helt enkelt vart det blir.

Ska iallafall vara på ett möte i stan halv tre, ingen ro här heller:):)

Imorgon drar vi ut på äventyr i Örebro:):):):):)
Ska bli bra fint de.


Duschen kallar nu så hej hej

Just a kiss! I don´t wanna push it too far....


Lill lördag

Idag har jag hunnit med en hel del. Vaknade och lämnade Nisan på skolan sen blev det en jogging tur runt knutsbo, jägarnäs och notgårn hem och duscha. Vidare ut på faluvägen för en fika med s och barnen under tiden plingade de till i mob och de fick bli en lunch dejt på stan med mr X. Halv två hämtade fd svärfar upp mig och Nisan och vi åkte ut till gränges för att gratta honom som fyller hela 60 idag:) Stort grattis till dig igen:) Typ hela släkten var där och vi blev bjudna på mat, tårta och cider:)

Efter ett tag bestämde jag mig för att åka hem, nisan stannade så klart kvar:)
Tog mig en vända på elljuspåret nyss fick lite panik över allt jag hade stoppat i mig idag:P

Pratade med ex idag och vi ska tydligen ut och käka på lördag :) Tror faktiskt det kan bli trevligt denna gång. Ska även hämta upp honom på fredag.. Blir väl ja och Sandra. Vi ska ut på äventyr hela dag tänkte vi eftersom jag har BIL:):)

Först får de nog bli sågmyra och lager 157 sedan Falun för att handla lite skor och sedan på eftermiddagen drar vi vidare mot Örebro marieberg och IKEA:):):) Först ska jag nog dumpa av mitt ex;) Kan vara skönt utan karlar när man ska shoppa:)

Nu får de allt bli soffan eller så kanske jag smiter iväg till mr .... på filmmys:)

köket!

Då var köket klart:) Pappa var upp och fixade de sista innan han åkte tillbaks till oxelesund:):):)
Idag har jag även hunnit med att träna tog mig en långpromenad på 7 - 8 km och till min förvåning så tog de bara 30 min. Helt sjukt bra för en tjej som har hälsensinflammation i båda benen...

Nu får de bli lite nätshopping eftersom lönen är snart på ingående:)



Had enough now!!!!!!!!!


jaha.

Här velas de fram och tillbaks...

Lycklig?

Om jag är? Nä det skulle man inte kunna kalla de...
Jaja nog om de. Idag har jag varit med Sandra och barnen hela dagen, kom nyss hem:)

Fick nyss ett mess:) Ska tydligen få karlbesök på kvällskvisten:) och sånt gillas verkligen:):):)
De tråkiga är att jag är sjukt trött idag så de kommer inte vara så länge..

Nog skrivet idag, lär fixa till kvällsfikat innan han dyker upp:)

Hej svejs!!

Söndag

Ungarna sov till halv tio idag och det tackar vi för:) En sjuk mamma Bella var helt slut i kroppen idag:( men iallafall har vi hunnit med en vända till smebacken och sedan vidare till Gränges.

Fick nyss ett mess och i messet stod de - Film mys? :):):) Hade varit sjukt trevligt idag men men de kommer mer tillfällen:) 

Funderar på om an kanske ska hoppa i sängen har ju ett tidigt möte imorgon....

Så får det allt bli!


See you!!

.............

No, this is not the time or the place for a broken hearted
Cause this is the end of the rainbow :)

Wonderful evning!

Vilken dag alltså! ingen sömn inatt och var pigg klockan sex imorse. Hämtat bilen och kört en massa, blev utbjuden på china och det tackar vi för :) Nu blir det en vända ut till håksberg och lämna av en unge:) Sen blir de hem och invänta samtalet så man kan köra den sista vända för inatt:)

Bihålorna blir bara värre och värre, tror bestämt att jag har feber nu också, vette tusan hur jag ska hålla mig pigg inatt:S Blir ner till willys och köpa massor av energidryck så man blir en speedad kanin;)

Nä dax att slänga tre små ungar i bilen och rulla mot Håksberg.

ha en trevlig kväll nu allesammans

What are Words!?

What are words If they're only for good times Then they don't
When it's love Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone<3<3<3

Ego bilder!






Storken och mörten sm dream team:)

Snygga smeknamn vi fick igår:) Hade en super kväll igår:) Åkte lite bil eftersom Camilla var nykter och chafför:) hamnade mitt emot två av mina gamla "ragg" lite pinsamt men men what the fuck! Sjukaste är att dom är bästa kompisar men men vi kan nog alla skratta åt de nu, förrut var de en aning känsligt. Hur som haver så åkte vi upp och hälsade på Johan vilket var mycket trevligt, många skratt blev de:)

Sedan vart det fest med Smebacks karlarna eller killar kanske det heter.... Sjukt roligt tills vi skulle ner på memlas eller Semlas som de heter. Blev lite heta diskussioner om både de ena och de andra:S 
Bestämde mig för att dra vidare.
Efter någon timme eller två så mötte jag upp Linn, Peter och Pappa och så blev det mat på sollan:) 

Just ja jag glömde de bästa eller sjukaste ...  Hittade på ett objekt igår som föll mig i smaken men de sjukaste är att han var något ung och inte nog med de kan ni gissa vart han jobbar????? Ja kan ni tänka er, även han jobbar på Ovako, tänkte bara OMG när jag fick veta de.. Vi sa till vår vän Johan att vi måste komma ner på ett studiebesök snart:P hahah

Kan väl kanske ta en sak här också eftersom alla tror att jag har ett förhållande med Johan från smebacken, men så är inte fallet, har och kommer aldrig bli så heller. Vi är super goa vänner men inget mer, så nu kan ni sluta spekulera i de mer:):)

Schemat idag är 

1 Försöka få hem min vän som gick åt ett annat håll inatt ;)
2 Äta donken frukost
3 Få hem Nisan
4 Åka till gränges
5 Hämta upp barn nr 2
6 Hämta saaben
7 Köra på fd svärfar
8 Lämna Nisan hos morfar och morbror
9 Hemmakväll
10 storhandla
11 mys med mina små änglar:):)

Kan tänkas att det hinns med en vända till smebacken oxå idag:) Känner att jag behöver shoppa lite och så kanske säga hej till Ericsson:)


Oj detta blev då ett långt inlägg  men men då har ni koll på vad som händer i mitt liv:)

See you!


Fredag imorgon;)


Imorgon blir de party med Camilla:) Längtar som tusan riktigt taggad för första gången på länge:) Välkommen tillbaks till verkligeheten Bella:)

:(

Nu har jag gjort de igen:( Sårat någon väldigt mycket, men vad ska man göra. Svårt att vara med någon när det är bara en man ser..

Jaja men det är som det är, lär nog ta mig en ordentlig funderare på hur jag vill ha de i livet. Förmodligen är de inte dax att träffa någon på det sättet ännu..

Det bästa för mig är nog att fokusera på studier, jobb och min underbara dotter:)

Blodbrist!

Har jag, hållt på att svimma ett antal gånger idag!:( Ingen idé att ens försöka stå på benen idag, får helt enkelt bli jag och soffan idag.. Hatar att ligga stilla men går inte på något annat sätt..

Idag skulle jag behöva en karl här hemma, får väl helt enkelt lura upp någon:)


Pratade lite med en av mina favorit ungar på chatten idag, verkligen riktiga go ungar:)

Imorgon börjar Denise i skolan och redan ska hon upp i andra klass:) Tiden springer ifrån en.
Själv längtar jag tills på fredag för då ska jag Sandra och lilla Nea upp och shoppa lite i Borlänge:) senare blir de nog utgång:):):) Känner verkligen för att släppa loss..

Nä nu ska jag krypa ner och fortsätta kolla på Beverly hills medans Nisan är med farfar och jobbar..

see you!




Don´t wake me!


Vackert!


Inte vaken!

Här sitter jag och är verkligen inte vaken. Blev en sen kväll eller om man ska säga en tidig morgon :) Har typ sovit 2 timmar men men de är självförvållat:P Nu ska jag snart ner till Vasa och möta upp Sandra, hon ska nämligen få tillbaks sin minsta dotter Linnéa som har sovit kvar här inatt:) underbara unge.

Såhär ser de ut för stunden.



Nea och Nisan kollar på öprinsessan:)

Lovar att det blir sängen några timmar till, känner mig helt död, men helt klart värt de:)

Från de ena till de andra så kanske jag ska ut på fredag med goa vänner eller så blir det kräftfiske i smebacken:)

Känns riktigt skoj, känner mig rätt taggad:) Kanske det blir att besöka ett lekland på fredag med barnen innan också:) 

Nä nu var det att klä flickorna och gå till skolan.

See you!

Mys söndag!

Johan kom upp med mat för några timmar sen :) Var lite låg så han ville nog checka läget lite. Vi satt och pratade en hel del i soffan och hade de allmänt trevligt, är de någon som kan å en på bra humör så är det han:):) Nu har jag kollat på tree hill och käkat chokladpudding och känner mig lycklig igen:)

Tänka att en del människor kan få en att må  så dåligt, usch vem vill lägga energi på såna liksom?


Sitter och är lite orolig över min dotter. Hon har varit borta med farfar hela dagen och nu svarar ingen i telefon, har ringt och ringt i två timmar nu utan svar:( Få se om dom dyker upp snart...



Nice

Livet har sina goda stunder!:) 

Söndagsmys med dom bästa plus en massa choklad;) Livet är på topp <3<3<3

I think i love you boy <3 :)

Åter i Smedjebacken :)

Igår var vi i smebacken halva eftermiddagen himla trevligt var det:):):)  Funderar på att ta en till sådan dag idag, skulle ju vara en massa saker ner i hamn så:) Trivs så himla bra där nere, skulle lätt kunna flytta ner om man hittar något hus...



Nu närmar sig Ullared med stora steg :):) Ska bli riktigt trevligt att komma iväg lite och inhandla lite nya kläder och saker till hemmet:) Få se om man ska dra på kryssning med personalen från jobbet också, hur kul skulle inte de vara med alla oss tokiga människor ute på de hetaste dansgolvet på östersjön;) Kan bara bli kanon bra:)


Igår messade jag lite med en gammal flirt;) Vilket kändes hur bra som helst, så förmodligen blir det film mys framöver, vilket inte är helt fel nu när det börjar bli mörka och mysiga kvällar. Jag är verkligen en mysmänniska rakt igenom och älskar verkligen hösten....

Undra om man ska slänga sig i sängen igen en stund, har så himla ont i ryggen idag:( skulle nog behöva dra rätt den.



Våran låt!




Ord som verkligen kan beskriva hur det känns! Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!!

Fredagsmys!

Idag är jag ledig ledig ledig ledig, ja ni fattar :)
Har tagit oss en sväng ner på stan och kollat runt lite och inhandlat saker till ikväll, de är ju fredag och då är det fredagsmys:) fast här är det mys varje kväll:):) Få se vad som händer i helgen, både Johan och Camilla är inne på skaras sommarland, men känner faktiskt för att bara vara hemma och ta de lugnt. Har varit rätt intensiva veckor på sista tiden med en hel del jobb så känner bara för att njuta av ledigheten... Men men man får väl se vad som händer:)


Nu funderar jag på att ta med flickorna på en cykeltur ut till Sörvik och hälsa på farmor och farfar:)

See you later!

Nu vart de kväller!!

Inväntar mitt mys och sen får det allt bli sängen, är sjukt trött idag..


De ska vara volvo:)



( bild lånad från google)

Mys kväll <3

Har haft en riktigt mys kväll med tända doftljus å mys i soffan med rabarber te:) Just love it!!
Snart är de väl dax att krypa ner bredvid mitt nattsällskap mys mys:):) Imorgon väntas jobb och jobb..

Vet inte om jag har slängt in en bild på mitt kök men här kommer en...

Dock så ser det inte rikitgt ut så nu. Lampan är ändrad, ny lampslöja och en vit hissgardin:) Riktigt nöjd med köket just nu:)

Nu blir det sängen;)  Natti natt

Tokigheter :P

Haft en toppen dag på jobbet idag, har jobbat tillsammans med Linnéa :) En massa tokigheter. Vi har bland annat smält i oss ett paket kladdkakor samt en liter mjölk de ni och de var redan före lunch:P

Nu är jag sjukt slut så tror de få bli en tidig kväll på berget, så man orkar gå upp när klockan ringer 05:45 :)

De får räcka för stunden! Hej hopp


I moving on!!


Dreaming, hoping, for another try 
I've been looking, searching, deeper down inside 
And if I loose my way, I'll find another road 
Cause I can make a change on my own 

I'm moving on 
And I'm gonna get stronger now 



Ger mig fixar inte detta mer..... You win I lose!!!



Är verkligen värd den bästa av bästa!! Kanske står han redan framför mig, bara så att jag har blundat och drömt mig bort till någon annan, men men nu är den tiden över och jag öppnar min famn för resten av världen:)

It´s finito now :):):)

PMS

Pms vadå??
Är och har verkligen inte varit på humör alls idag, smällt i mig en hel chokladkaka också..
Fått mitt besked nu också och de är inte heller så himla bra:( Usch och fy för denna dag och inte nog med de så mår man illa på de
:(:(

Några dagar utan att jag har pratat med  mr ......  och mr mathias, lite tomt utan dom men men :):):)

Nu ska mami sova lite och hoppas på en bättre dag imorgon......

Godnatt mina goa älsklingar!

Fredag!

Nu blir det fredagsmys med dom bästa av bästa:D:D
Helt slut efter jobbet vill jag lova.. Ha varit riktigt mycket idag känns de som.



Torsdag!

Då var det torsdag igen och min sista kväll innan helgens arbete:) 
Fattar inte varför man ska vakna så tidigt när man äntligen kan få sova ut... Jaja är väl bara till att fixa lite frukost och kanske slänga sig i säng igen :)  Shit va jag har tänkt på vissa saker har ältat de fram och tillbaks men kommer inte fram till något bra svar. En del av mig vill och en annan del säger nej, shit hur ska man ha de?? Vad skulle vara annorlunda denna gång liksom? kommer väl förmodligen sluta med att man bli sårad igen och de orkar jag inte med, blir så himla nere då... Jaja får väl helt enkelt låta tankarna sväva runt lite till:P

Nä nu blir de mat och sängen ett tag till.



Lovely day:)

Haft en super dag på alla sätt och vis..

Började dagen med en fika på stan med Sandra,sedan blev det lunch med Johan därefter så hämtade Jonas upp mig och vi tog oss en åk sväng runt i stan och tjollade skit, hamnade tillslut utanför Niklas där vi tjollade lite mer:)
Sedan var det dax för tant Bella och jobba sig lite;)
Kvällen har gått bra dock lite tungt på slutet men de ordnade upp sig med lite skratt:) Fick skjuts hem av Carlos och när vi kommer utanför så står Linnéa och Jenny där med bilen. Så jag böt bil och där satt vi i en timme och tjollade en massa tjejsnack, hur trevligt som helst:)

Förmodligen blir de en vinkväll här framöver när vi är lediga allihop:)


Allt för mig tack och hej!!!

Mitt in i veckan.

Redan onsdag shit vad veckorna går fort alltså.. Har precis vaknat till liv. Jobbade kväll igår och var riktigt slut när jag kom hem! Även idag och på Torsdag blir de ett kvällspass, vilket passar mig perfekt älskar att jobba kväll:)
Annars händer det väl inte så himla mycket i mitt liv just nu, jag umgås med underbara vänner och min älskade dotter :) Har tillbringat mycket av sommaren i smebacken och ute på barken, vilket har varit riktigt härligt!! Sitter även och inväntar beskedet som kommer nästa vecka, hoppas, hoppas nu att det går vägen:D:D:D 

Något negativt är väl att jag har gått och blivit laktosintolerant :( Fy tusan va drygt det är och det verkar bara bli värre och värre:(:( Har verkligen svårt att ställa om mig..

Slänger in lite bilder




Jag och Niklas:)



Dom bästa i mitt liv <3<3<3



Johan, Isabell, Linn och Johanna<3<3<3




Bjuder på denna fast man ser hemsk ut :P


Dax att göra sig i ordning och kanske försöka få in Johan till stan innan man börjar jobba:)

Det var allt för idag...

Hej hopp!

??????

Försöka igen eller ej de är frågan just nu!!!!
Helt ur de blå kom den.. hm 

Den som lever han får se:P

:D

Skapligt nöjd!!!

RSS 2.0