Ingen gran utan jul?

Eller var de tvärtom;P



En trött och sjuk mamma som inte orkade höra på nåot mer tjat, dock en aning tidigt i vårt hus men men mysigt blev det:)

Ensamt här hemma!



Snart så <3<3<3

Favo just nu


Super duper Sjuk!

Jupp super dålig just för tillfället:( Tror de var typ 16 år sen man var så här dålig.. Ringde 1177 idag och jag skulle avvakta tills imorgon och sen in på vårdcentralen om det inte blev bättre men verkar tyvärr icke som de:(


Inte lätt att vara så dålig och vara ensam just nu...

Tänkte iallafall lägga upp lite bilder









Mammas stora fina tjej<3




Min julklänning, mycket nöjd :):)


Nä nu orkar jag inte sitta uppe längre.see you

Senaste inköp



(Bild lånad rån google)



Ska bara i med lite äpplen i mossan och så sen är den perfa:)


Me soo Happy today!! Även fast ja strulade till det lite idag..

Nu mysa lite innan sängen:):)

Mys<3


<3

Mys och <3<3<3 mer behöver ja inte säga:)

<3

Mys och <3<3<3 mer behöver ja inte säga:)

Mödravården

Idag har jag haft en rätt tuff dag, en massa tider och möten att passa, men de är en riktigt glad Bella som myser här hemma nu:)<3<3<3 Känner att 2012 kommer bli ett helt underbart år!!:):)


Har mycket att vara tacksam för just nu. Har verkligen världens bästa vänner, är såå himla glad över att ha er alla <3<3<3



Myser nog mest runt nu för tiden:):) Å självklart har jag fått en ny lite favo tjej Melina <3

Nä nu ska här tändas ljus och mysa upp i soffan med mina <3

En snabb och enkel uppdatering i mitt liv:)

See you!!:)


Helgens äventyr!

I fredags var jag, Simon, Camilla och Kim på Hockey i ABB hallen derby mellan Ludvika och Smebacken och självklart att mina killar vinner:):):) Haha kul att pika Simon för de:P Kommer bli mycket hockey i år ;) Efter matchen blev jag deras chaffis så vi var ute och gled BMW:)  Slutligen hamnade vi hemma hos Jonas och sedan drog vi vidare till Selmas där träffade ja Andre och co:) Haha fick tydligen två ragg utan att jag fattade nått:P Haha är väl så när man är nykter antar ja:) Har kommit fram till en sak, när man typ är upptagen då ska alla tamefan vara på, men det är riktigt skoj, visar ju bara att man fortfarande är en het mamma hahaha:P

Gårdagen spenderades i sängen / soffan hela dan eftersom man kom hem halv fyra och blev väckt klockan 06 00.Snacka om att jag kände mig bakis som fan och ändå hade jag inte druckit en ända droppe:S Gick och la mig tidigt men blev väckt två gånger inatt av kära mr M, sista gången satt jag bokstavligtoch sov på toaletten..

Nu sitter man halvt näck (sorry men de är sant) i soffan och skriver här. Få blir en mys kväll med fisan ,, Sen siktar jag nog på sängen om man inte får kvällsbesök;)

See you!!


Ps Hockey rövar is the shit! 



( Bild lånad från google)

Jag har glömt dig en vacker dag!


Hey

Dåligt med mitt bloggande för tillfället men det har sina orsaker:):)

I lördags blev de som sagt en återställare hos Andre och pojkarna;) Senare drog jag ner till Jonas och satt där i några timmar och tjollade lite skit och sedan blev de selmas och sollan:)
Måste då säga att helgen har varit super på alla sätt och vis.

Gårdagen tillbringades i smeacken hos familjen Gustafsson bra trevligt:)

Nu sitter man här i sin ensamhet och lyssnar igenom mobilen. Hittade den här super bra låten från min och herr Eklunds bil tider:P Den har spelas många gånger i fin fina V70:) Just love it!!!








En tankeställare


Så rätt:)


Bella goes wild;)





Igår var det fest hemma hos Andre, Sandra ja och 11 killar:):)
Så idag mår man som man förtjänar:)

Lite pizza och klä sig, ska iväg med Pappa och Denise ner på kyrkogården och tända ljus på älskade mammas grav och se blir de nog en lugn kväll eller så blir de en vända med boysen igen:) Den som lever får se;)

Seee you

Onsdag som nyss slog om till Torsdag:)

Wie äntligen Torsdag:):):)

Vilket innebär att det är någon som kommer hem:):):)

Har och är ledig heeeela denna veckan,så himla nice. Denise är hos sin far och kommer väl hem imorgon antar ja och på fredag åker hon till morfar och kommer hem på Söndag då vi ska till Smebacken på barnkalas:) Så ja har haft en hel del ensam tid and i just love it!!

Har tagit upp träningen också och det känns super:) Haha Simon sa idag att jag t.om. är trevligare nu när jag tränar, han är bra rolig den killen:):) De ända som är sisådär, de är min måltidsersättning, blä spyr nästa bara ja pratar om den, men men ska man bli super duper het igen sååå;)


Nä nu ska jag mysa ner i min tomma säng, sen blir de en tidig gymvända imorgon om ja kommer upp, har sån fruktansvärd träningsvärk efter gårdagen hårda passa:S

Natti natt på er .


RSS 2.0