Mysigt


Ingen bra dag eller natt

Skickade iväg ett sms till ...... igår natt men fick inget svar. Ushmår piss. Tänk om man iallfall kunde få en förklaring men nej nej, här är det ignorera som gäller. Hatar verkligen de, man kan väl för fan säga som det är...

Ush har personen i huvudet dag som natt, något jag verkligen aldrig hade kunnat tro. Eftersom han verkade inte var min typ men nu har man ty´dligen fallit. Fy fan nu vet jag varför man har en hård yta utåt, vem fan vill må såhär..


Jaja upp å ner , ner å upp, så mår jag för tillfället.


Upp och ner

Kan nog inte beskriva detta bättre...
Först upp och sedan så jävla ner.


Let the music play;)


Klockrena ord från Fiffi

Video inspelning av Fiffi då hon smörjer sig.. Jag får itne lägga upp klippet,så skriver lite..

Ja - Varför smörjer du dig hela tiden?
Fiffi - För  lockhet av karlar kanske, skål för fan och stäng av den där ( videokameran)

Fy fan vad jag har kolla på klippet om och om igen,så jävla bra. Ska försöka övertala henne om att få lägga upp den så ni får se:)

hahha så jävla grym alltså


hm

Shit är det såhär det känns. Vill inte känna, herregud vad händer med min kropp..

Vill inte vill inte....


Helgen




Fick höra den här låten i M bil i fredag och den fastande fint.. Så grymt skön....
Hm undra vad man mer kan skriva, nä jag hoppar nog över det. Lite förvirrad i dagsläget.

Kram på er

Nooo way

Glöm att blondin Bella ska ta mitt namn, no way.. Även om damen har gått och blivit brunett. Det är jag som är brunett Bella oavsett..


Någon som kan svara???????

Hur får man tillbaks sina krafter och sin livslust.??? Har inget av dom  för tillfället.  Å nej jag tycker inte synd om mig själv bara för att jag skriver detta, känns bara skönt att få skriva av sig lite.

Vad är meningen med allt som händer?
Finns det överhuvudtaget någon mening med något, eller gör vi bara saker för görandets skull??

Alla jämför sig med alla. Så jävla trött på detta. Det är väl förfan ingen jävla tävligen om vem som har det finast hemma eller vem som kör den dyraste bilen. Ett ända jävla tävlande är vad det är och å gäller det om allt. Hallå vakna upp!! Vad vinner man liksom......



Sen kan man ta det här med helgerna. Helgen närmar sig åå typ dom flesta sitter och planerar in fester hit och dit. Det är som att det är ett måsta att supa sig skit full för att det är helg. Mm sen då, jo man raggar upp någon desperat och sedan ligger man där dagen efter och ångrar det mesta av går dagen.

Nu menar ja inte att det är något fel, visst det är riktigt skoj att umgås med sina vänner och dricka lite. Men varför ska detta spegla in såå mycket varje helg, finns väl andra saker man kan hitta på tillsammans, varför ska alltid alkoholen vara ett måste?????????

Ush nä är så trött på allt.

Sen kommer vi till dom här karlarna som inte ens har något samvete.. Fattar inte hur man kan göra saker mot såna man påstår sig älska.... Älskar man personen så utsätter man inte den för sådan saker.

Nä helt enkelt mycket jag inte förstår mig på.



RSS 2.0