Hemma igen

Ja nu sitter man här hemma igen och inte alls trött, kanske beror på att jag låg i sängen ända till kl 6 ikväll, å det behövde jag verkligen.

Skulle ha varit chafför åt min far till Lindesnäs idag, black jack skulle spela, men jag fick inte med mig nog upp dit, inte så skoj att springa runt där själv nykter.. Fast jag hade säkert stött på Bella 2 där, eftersom hon är där  upp på nån slags dejt eller nått liknande. Men vågade inte ta risken för att vara själv, så det blev inget av det, min kära pappa fick stanna hemma:) Åå ja, ja vad gjorde jag da, jo jag åkte ner till smedjebacken och kollade på film med mina kära vänner Sandra och Simon. Haha deras barn kom ner springandes när jag kom och deras dotter trodde bestämt att jag skulle sova kvar där, eftersom jag hade en cola och godis med mig haha gullunge..

Blev iallfall kvar nån timme, vi kollade på jönssonliga och satt och pratade om GPS och vägar hihi, jag och Simon blev inne i en diskussion om bilkörning :) hahah alltid fastnar man in något. Å så klart passade jag på att gosa med bebisen:) Fast den damen vill bara ha mina bröst hela tiden och när hon insåg att hon inte skulle få något, så blev hon förbannad och började skrika och då lämande Bella snabbt tillbaks henne till sin mor:)
Skönt att man kan låna och sedan lämna tillbaks då skriken kommer...

Får hoppas Bella har skoj där uppe i Lindesnäs:)
 
 

Hahahah

So come over here, tell me what I want to hear
Better yet make your girlfriend disappear
 
 

Vaken och allärt..

Ja nu har jag precis kommit hem från dagis, har lämnat fia där,kommer inte se henne förrän på Söndag. Så i helgen ska jag bara ta det lugnt ligga och softa, kanske äta kräftor vi får se hur det blir med den saken.

Åå i natt drömde jag en rätt soft dröm,  fast allt slutat som det alltid gör.

Jag säger bara såhär, the perfect family..........

ååå

varför gjorde du såhär, vaför ta sig tid.

Fan vad detta är jobbigt.Trodde det var annorlunda, men hade tydligen väldigt väldigt fel.

Glad fick man iallfall vara ett tag.

Jag kan skriva men ibland blir det lite knassigt

Har precis suttit och läst igenom alla mina inlägg, å då såg jag att jag har många stavfel hahah, så ni får ha överseende med det,

Örebro

Igår var vi på Lek och buslandet...

 

och det var jätte skoj vill jag lova, hahah jag som har gjort illa min fot, var tvungen att glömma bort det ett tag då vi testade

 Stuttsmattorna, helt galet roligt:) Man blev verkligen barn på nytt:)

Efter 3 timmars bus och stoj  och ett par genom svettiga barn och mammor, drog vi oss där ifrån och det var inte det lättaste vill jag lova, vi fick helt enkelt muta barnen, men men vi har inte gjort det förrut så.

Vi åkte vidare ut till Marieberg för att handla lite på lågpris magasinet tror jag det heter. Jag har alltid såna problem när jag kommer in i den affären, allt är så himla fint man vill nästan köpa allt som finns där, tar tusen år innan man kommer ut, men efter mycket om och men så blev det en ny dukt till vardagsrumsbordet, två glaslyktor, två ljus och två påsare dekorations sand, en vit och en svart påse. Det blev så fint här hemma, nu fattas det bara gardinner, men det fixar vi på tisadag, för då ska jag åter till örebro och då ska jag gå på Ikea och se om jag finner något..


Iallafall så slutade våran dag på Max, våra kära barn var väldigt hungriga efter allt bus, själv nöjde jag mig med ett glas vatten....

ifrån.

Ny start

Ny start, nytt liv, nya vilkor, nya människor.

Glad

Ja i helgen har jag verkligen varit glad:) Haha kanske beror på att det är någon som har gjort mig glad:)

mmm får se om glädjen får hålla i sig..



Gårdagen

Det var en riktigt trevlig kväll vill jag lova. Blev så jävla dragen hehe, pratade faktiskt med han igår, det var hur trevligt som helst.

Här kommer bilder från igår, när team Bella plus Sofie festade loss rejält.

Bella x 2



Bella in action



Systrarna Mulling



Sofie ååå Bellorna



Bella nr 2

The way I´am

jupp ta mig för den jag är, tänker inte göra mig till. För om jag måste det, så fuck you..

ikväll ska jag ta i så jag spricker eller nått.

Party med tjejerna
Bella 2, Sofie, Amanda och gänget:)

Kommer nog bli skit roligt ...

men vad ska man då dricka????




Jo det ska jag tala om för er nu

  

klockrent..


Puss på er alla

Glömma, förlåta och å vidare




Ja när är det dax att glömma, förlåt och gå vidare.?Tror faktiskt många i denna stad har svårt med det, något jag har kommit underfull med, det är att man inte behöver glömma för att förlåta å tvärt om.

Folk liver kvar i det förflutna, lätt för en annan som verkligen försöker kämpa sig framåt att komma fram:(

Har verkligen börjat fundera vad man gör i denna stad och vilka man umgås med. Det är väl så att man ska umgås och må bra, inte umgås och bli å må dåligare eller?

Har kännt såhär ett bra tag, tror det verkligen är dax att rensa upp i sitt umgänge och som sagt gå vidare, lämna alla beskymmer och dra här ifrån. Dem flesta har såna problem så ni anar inte, man blir fan mörkrädd. Lögner lögner och åter lögner, bara för att rädda sitt eget skinn, men hur långt är man villig att gå. Det är det som jag blir så förbannad på... Ingen verkar bryr sig om sina medmänniskor, jävla egoistisk spel från många.

Nä ush släpp taget. Liv i nuet, ta dag för dag och var verkligen rädd om dem ni tycker om..
Låt bli att ljuga och smutskasta varandra, man vet aldrig vad morgondagen ger.

Är man kär i Kärleken eller???




Ja det har jag börjat fundera på. Är man kär i själva kärleken, alltså vill man bara ha någon för att bara ha någon eller??

Min kusin har sagt till mig att jag ska passa på att rensa mitt huvud under dessa två veckor innan skolan börjar. För jag velar fram och tillbaks hela tiden. Ena stunden vill jag ha någon och respektive allt som hör till familjelivet, men sen ryggar jag tillbaks.

Så fort någon visar intresse, så vill jag inge mer, tror dock det beror mest på att jag är såååå rädd för att det ska bli seriöst..Plus så är jag så himla rädd att bli sårad igen.

Men som sagt man kanske ska ta sig en tanke ställare nu innan skolan börjar, för när den väl har börjat, då finns det ingen plats för sånna här saker....

Nå ska ge detta en chans eller???? Fan jag vet inte, jag var ju så intresserad från början, men så fort jag fick gensvar, så tappade jag det helt. Kanske jag ska bara skita i allt och försöka och se hur det går.Inte tänka så mycket framåt, utan ta dag för dag..

Hmm men tanken känns inte riktigt bra, vad är meningen med mitt liv, vad vill jag????
Vill jag bara följa gamla mönster eller släppa loss och pröva nya saker??

Nån som vill hjälpa mig, för det känns verkligen inte som att jag kommer komma på någon bra lösning, och om det ska vara så hä hela livet, så kommer jag nog sluta ensam.

Men som sagt jag drömmer ju om att ha någon vid min sidan, mer barn och hus..

Ja drygt är det


Glömt

Jag har ju helt glömt bort att skriva, att på vägen hem från Skåne stannade vi i Ullared.
Oj oj oj vad det var stort där och massa massa folk, fick nästan panik:)
Denise fick sitta kvar i vägen hela tiden, så hon bäddade där i med alla kläder som hennes mamma slängde ner:) Såg faktiskt riktigt trevligt ut där nere  i vagnen.

Är så himla glad, fick tag på en skidress åt henne för 369:- så himla nöjde, sen fick jag tag i en jacka som jag  har velat haft länge, länge. men har liksom inte haft råf att slänga ut 1700 på en jacka, nu fick jag dem för 269:- helt otroligt..

Så det kommer nog bli en tripp ner igen nu i höst..

Super trevlig dag

 
Ja idag har det hänt saker.
Var till farmor och farfar imorse och fikade. Sedan hem och städa och så var det bara att dra till Gränges för att plocka upp mitt ex. Vi var tvungen att fixa lite grejer idag, sedan blev det en sväng förbi Farbror Göran skulle hämta en sak där.

Därefter full fart mot Ludvika för att laga ordningen maten. För vi skulle få besök av Sandra med familj samt deras nyaste lilla medlem Linnéa..

Visst är jag söt

men pytteliten vill jag lova.

Måste lägga in en bild på hennes bror till charmtroll

 

jaha

Då sitter man här i skåne da, igår var vi på tosselilla, hur skoj som helst, dit ska jag lugnt nästa sommar.. Fanns allt för ett lågpris.... Jag och Nisan låg i bassängerna hela dagen, hoppade runt och lekte och vatten´banor osv.


Ni är det kalas idag. MIn morbro fyller år . Chokladtårta..

Skriver mer sen.


<puss

RSS 2.0