Vilken soppa!!!

Är de något som jag verkligen inte gillar så är de falska människor...
Varför varför ska jag alltid framstå som de svarta fåret?
Va har jag gjort för att förtjärna att folk kör över mig hela tiden?

Nä fy fan nu är jag riktigt arg och irriterad. Man kan fan stå för vad man gör...


FY FAN

A.C.A.B


Grym


Blogg pause

Som ni kanske har förstått så mår jag inge vidare psykiskt just nu, därför kommer det bli en blogg pause. Vet liksom inte vad man ska skriva om mer.

Alla människor som verkligen har eller betyder något för mig bara försvinner en efter en.... Finns tre stycket som jag verkligen saknar av hela mitt hjärta.
Visst jag har många underbara människor runt omkring mig men just nu är de för mycket...
Saknar verkligen min underbara vän Eklund som alltid stöttade mig och fick mig glad oavsett. Kunde verkligen prata om allt mellan himmel och jord å ändå känna mig trygg. Mycket jobbiga saker han hjälpte mig ur .Tänk hur saker och ting kan förändras fort:(

Saknar min mamma så fruktansvärt, finns inte ord som kan beskriva hur mycket
Saknar mr G efter dessa 10 år.

Sitter här med tårarna i ögonvrån och klickar bort samtal efter samtal orka prata.....

Känns som att allt bara ha rasat..




Riktigt bra


Sjukhus

Igår låg jag inne i falun hela dan:( Började med att jag gick bröst smärtor för tre dagar sen, men inte var de något som oroade mig, men under onsdags natten fick jag väldigt ont. Så i tordags blev det vårdcentralen och sedan vidare till Falun eftersom dom misstänkte lung emboli.. Fick genomgå en massa provtagningar och när man väl trodde att man kunde andas ut så var mina prover dåliga och tydde på en propp. Så in i en rullstol( vilket jag absolute inte ville men var tvungen) och iväg på kontrast lungröntgen, vilket inte var så trevligt.. Blev varmt i hela kroppen och kändes som att man kissade på sig, väldigt obehagligt. Sen rullades jag ner på akutmottagningen igen. Sen var de en lång väntan, jag grät och skrattade om vart annat.. Var inte bara för proppen jag var rädd utan för att jag kanske skulle ha cancer i lungorna oxå. Fick helt plötsligt dödsångest där inne... Efter någon timme så kom läkaren tillbaks och sa att bilder var okej och att ag kunde åka hem. Dom skulle ringa när dom hade gått igenom bilderna igen för de kunde vara något litet som dom hade missat. Kan säga såhär att de bara var något som brast inom mig.. Nu är man iallafall hemma och inga hemska nålar i sig som gör ont. Ska väl vila såmycket som jag kan, men de är inte min starka grej kan jag lova. Hatar att ta de lugnt! 

Får väl blev mina boxar och ja nu på förmiddagen, sen ska jag iallafall ivägoch hälsa på pappa som är hemma.



Gokväll mina damer!

Idag har jag varit ledig och de har varit riktigt skönt.  Har hunnit med en massa saker. Städat, tvättat, lagat biffar med feta ost i samt lagat en hallon och blåbärstårta:) Värsta hemmafrun:P men ska erkänna att jag skulle bli tokig av att gå hemma hela dagarna, så tackar vet jag jobbet:)

Sitter på spänn och väntar på att min nya kappa ska komma snart, hoppas hoppas att jag blir nöjd:)

Hm va ska man skriva mer? Ja som ni kanske har sett så är jag singel igen, vi testade men de gick inte:(  Men denna gång var de mitt fel..Försökt men de gick bara inte. Kanske inte så konstigt när man har så starka känslor för någon annan... Vill verkligen inte känna något för den personen mer, vill bara vakna upp och känna att dom känslorna är helt borta, men de går bara inte:( Tycker verkligen synd om J, är ju inte första gången jag sårar honom:( 

jaja nog om allt detta. Kanske dax för Bellabus att slänga sig i sängen så jag orkar upp till mina underbara små änglar imorgon. Vi ska på skogsutflykt imorgon så de är väl bäst att man lägger ner regstället:)

Natti på er:) <3



Du borde veta..

Nothing's gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love yo
Nothing's gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you



(bild lånad google)

Gokväll

Nyss hemkommen från Sandra. Käkade tacos hemma hos henne med hennes karl och barn:) Har inte hunnit vara hemma något sen man slutade jobbet idag. Idag har vi haft en ute dag med barnen fast de har spöregnat, de var då tur att jag köpte mig en regnställ:) Nu sitter jag och tok nyser framför ensam mamma söker, hoppas jag inte håller på attli sjuk nu, för det har vi inte tid med..

Ändring i schemat

Blev ändring idag, umgicks med kära Anna istället för killarna. Vi satt här hemma och hade tjejsnack och de gillas:) Efter ett tag drog vi ner på sollan och käkade,hon tog en kycklingsallad och jag en räkpanini med feta:) Fy satan va vi har gått igenom saker och ting tillsammans dom senaste 8 åren, saker vi kan sitta och skratta åt idag...

När vi sen var ute och åkte lite bil så ringde ett välbekant nr från smebacken, mer säger jag inte:) Men glad blev jag verkligen. Kändes som gamla goa tider:) 

Nu myser jag med giz i soffan, funderar skarp på om vi ska förflytta oss till sängen...

Godnatt mina änglar

A kiss goodnight <3

ABB

Haft en hel dag på ABB idag har även sökt nytt jobb, få se hur det går:) Inte för att jag vill byta bort de jag har eftersom jag trivs så bra men känner att har jag chansen att tjäna de dubbla så why not liksom:) 
Å vet ni vad? Jag lyckades väl få en flirt där ner på den lilla stunden, snacka om att man blev lite generad och knäsvag.. Ungarna tyckte det var riktigt pinsamt när kille la in sin flirt:) Själv visste jag bara inte vart jag skulle ta vägen, han var ju gööööööör snygg!!!  Även min vännina tyckte att han var bra nice, hon reagerade också på hur han flirtade:)

Ja mycket tok ska man vara med om.....

Nu ska ja städa lite innan man drar ut på äventyr:) Få se om man kanske gör Jonas ett besök och  sen ikväll ska jag nog träffa mr M:) Because im alone today:)

Lördag hela veckan:)

Igår hann jag verkligen inte med att blogg, började klockan 8 och slutat fyra sen drog vi dirket till Borlänge för att handla lite grejer. Först var vi in på byggmax och köpte byggmaterial och sedan vidare in på ica Maxi och handlade fredagsmys därefter drog vi till kupolen och shoppade lite:) Kan lova att jag var helt slut när vi kom hem, fick bli tacos och film mys:):) Å självklart en massa tända ljus så himla mysigt och romantiskt... Somnade av på soffan när vi låg och kollade på filmen.

Idag vaknade jag klockan 6, helt galet enligt mig.....  Hade typ en hel del missade samtal och knepiga sms, tur man sov så djup:P Nu ska man försöka göra sig i ordning för att gå ner till ABB och kolla:)


Föresten jag lär nog ha världens bästa chef. Fick ett telefonsamtal kvart över sju igår morse från chefen, hon började med att be så hemskt mycket om ursäkt om hon hade väckt oss, vilket chef gör så liksom:) Sen fick jag välja vart jag skulle jobba, snacka om trevlig chef:):)



Jag och Patricia på min födelsedag i januari (Min ex pojkväns ex även Denises brors mamma)
Japp vi umgås, fast vi en gång i tiden hade kunnat slagit ihjäl varanadra;)


Fyndat

Idag efter skolan gick vi ner på loppisen och fyndade en hel del:) Därefter sprang jag in och inhandlade räkor, mackor och tillbehör till en räk kväll:) Inskaffade även cider så här blir det mys imorgon kväll:) Romantisk afton kanske men en hel del tända ljus:)


Så här såg det ut i en del av hemmet igår kväll..


Just love it!! Massa mys på kvällarna

Nu ska ja ta mig en titt på mina fynd och sedan kanske klicka hem en helt ljuvlig höst kappa som ja har kikat in länge

Sko inköp till familjen



:):)

Inge vidare

Precis vad jag gör, jag mår inge vidare alls... Har ingen kraft alls i kroppen och mår sjukt illa stundsvis:( Önskar verkligen att de var kväll nu så jag kunde krypa ner i sängen, men så är inte fallet så jag får väl försöka sysselsätt mig lite ändå. Tror att jag ska klicka hem lite kläder till mig:)
Skulle även vilja ta mig en tur till falun och till Deichman sko igen. Jag och exet var upp och köpte som sagt fem par skor för några veckor sen, men nu skulle ja vilja ha en låg varmfodrad sko men klack, så så får det allt bli:)

Har även sprungit runt och letat efter ett billigt regnställ till mig, vilket är ett måste i mitt jobb, men inte har man hitta något som faller en i smak.. Få bli en vända till borlänge också tror jag:)




Set fire to the rain!

Så sitter man här igen... Vet faktiskt inte va jag ska skriva idag. Gör inte så mycket sitter och messar med Filip och har nog gjort de i några timmar nu:)

Borde kanske slänga mig i ett bad så jag är ren på jobbet imorgon:):)

Nä jag lägger ner orka skriva mer....



Hej ho!

Vi hem från gruvan gå:):)
Eller något sådant.

Tror ja är lite övertrött just nu:)
sitter och skriver med Jonas och asgarvar:)

natti natt

ledig:)

Ledig dag idag:)
Å ang de jag skrev igår så ordnade allt upp sig:):)

Va inte så farligt ändå..

Nä undra om man ska hoppa in i duschen och sedan platta håret och dra vidare:)

Åter

Dagen efter!

Gårdagen blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt, men skoj var det, vad jag minns..
Vaknade imorse men en tanke, vafan hände inatt. Vaknade på ett hel skumt ställe och tydligen hade flera ringt och messat vid halv fyra tiden.. Hade lämnat mina vänner oxå..

Tror att det är någon som verkligen har lessnat ur på mig nu. Jag lovar och jag lovar men håller aldrig va ja säger. Har försökt förklara mig nu på morgonkvisten men tror inte det gick så himla bra eftersom ja inte får något svar. Kanske denna gången blev för mycket för honom.. Jaja vi får se vad som händer när han vaknar till liv..

Fick iallafall veta något komiskt igår. Hade våffel lunch igår så jag bjöd upp Anna, Ted Linn och Emilia å själv hade jag Denise och Emilia så de blev många våfflor att göra:) Ungarna sprang runt och lekte och vi vuxna satt och pratade om både det ena och andra.

Helt ur de  blå kom de fram att de inte bara var en gång jag och Anna har haft samma karl. Lite sjukt men inget vi har vetat om, hon hade nyligen läst något på min fb och fattat de.. Haha galen liten värld vi lever i...

Kanske dax att klä sig och bege sig ut på faluvägen för att hämta hem Nisan som ska vara med sin morfar en stund iidag innan han åker tillbaks till oxelesund..

Önska mig lycka till nu!! Hoppas hoppas





Linn and Moi :)

Underbara lördag!

Är det så eller inbillar jag mig bara;)
Fy tusan vaknade kvart i sju, hur galet är inte de på en skala? Här är man äntligen ledig och kan sova ut, ja då ska man vakna super tidigt och vara pigg...

Ska ta mig en tur ner på stan och köpa lite fin dricka tills ikväll:) Å sen lär man väl hitta några kläder oxå, tänk att man ALLTID ska få panik över dte när man ska ut...

Tror nog att de kan bli en trevlig kväll:)

Igår körde pojkarna från ovako körde hårt tror jag, haha få se hur dom mår idag, ska bli väldigt intressant...

Nä frukost kanske skulle sitta bra.

Hej hej:)

Fredag = Fredagsmys

Började dagen med fika hemma hos Sandra på morgonkvisten, blev bjuden på äppelpaj och vaniljsås:) Klockan tolv började jag jobbet och idag fick jag ha en idrottslektion, säger bara fy tusan va nervös jag var men det gick kanon:) Körde uppvärmning och sedan blev det varva laget:):) Efter de så körde jag ett pass på fritids oxå:):):)

Slutade halv fem idag och då var det bara att springa hem och hämta badkläder och bege sig ner på familjebadet där sandra och alla ungarna väntade:) Blev bad i några timmar och nu har jag båda tjejerna hemma, så nu snart blir de film mys med godis:):)

Fick en så härlig inre styrka idag, är ensamstående och är typ knappt barnledig eftersom en viss karl inte hjälper till. Jag pluggar, jobbar och får allt att gå ihop helt otroligt alltså:):)
Säger bara vem behöver en karl liksom!
Visst skulle det kanske vara skönt att ha någon att dela saker med men vafan här har ni ju ett levande bevis att de går ändå.

Dax att tända en massa ljus och krypa ner i pyjamasen och bara mysa med flickorna:)
Imorgon ska jag nog ta mig en vuxen kväll med Lena och co:):)

The winner takes it all!


Torsdag = Ledig! :)

Ledig dag idag:)

Å detta har jag hunnit med



Färgat mitt hår:)

Blandade ihop två färger för att få exakt den nyansen jag vill ha och det vart kanon:)
En riktigt nöjd Bella för första gången. Brukar nästan aldrig bli nöjd på första försöket men det blev jag idag.

Sitter och funderar lite på vad man ska hitta på idag och har nog kommit fram till att jag vill baka bullar:)





RSS 2.0