Nyårsafton

Ligger i sängen å försöker vakna till liv. Kom hem rätt sent igår från simon å barnen. Gud va kul vi hade på kvällskvisten längesen man har fått skratta så mycket!:-) Idag var de menat att vi skulle fira ute i smebacken men bbarnen vill vara hemma tydligen å deras farfar skulle komma in. Så de får bli en lugn hemma kväll...Undra om man kanske ska gö ett ryck!! Gott nytt år mina vänner<3

där kom den

Där kom den käftsmällen man har väntat på:-( varför ska sånt här alltid hända mig? hela min värld rasade på några minuter.Ligger just nu och kollar på beverly hills 90210 och tröst äter. Tårarna kommer till och från samtidigt som de kokar i kroppen! Tur man har dom bästa vänner man kan tänkas ha.. dock finns de tydligen några undanfall:-( ska återgå till bevvan nu. Få hoppas morgondagen blir lite lättare för just nu är de verkligen inte bra..

bellabus

Nya Bellabus. Har en helt ny outfit and i love it! Har klippt av mig 20 centimeter av håret samt färgat de:-) Inhandlat nya skor, kläder samt underkläder so lovely.. satt sprätt på hela mitt presentkort på fint under så hela 1300 la ja på fin fina underkläder, vilket var nödvändigt.. Igår hade ja simon och barnen tacos kväll, hur trevligt som helst som vanligt när vi umgås:-) Efter de så åkte ja ner på selmas för att umgås med Andre och Kristian verkligen trevligt... Nu ligger man i soffan å halv slumrar. sjukt trött efter natten. Hållt på fram och tillbaks med Mathias, blir knäpp på detta, kanske dax att lägga ner helt för har verkligen börjat tröttna på den här leken..... Nä nu har ja inte tid med detta mer, dax att laga tacotallrik till ungarna..ska försöka slänga in en bild på håret...see you!

pirr!

Pirr i hela kroppen! Sooo lovely<3 God jul på er alla underbara människor, ta hand om varandra å ta vara på tiden man har tillsammans<3

dan före dan....

Ligger i soffan å kollar på sagan om ringen:-) förlåt men har inte haft någon ork att uppdatera på sista veckan. Har legat i lunginflammation sen i fredags, varit riktigt dålig är först nu man känner sig pigg dock så hänger febern kvar:-( förövrigt så är de ingen vanlig dag för de är sandras födelsedag:-) Va en kort uppdatering men nu vet ni att ja lever;-) ska återgå till julmyset här hemma<3 pusd på er

måndag

Idag har man varit ledig å kört hårt på gymmet. Trodde nästan man skulle tuppa av men de gick bra. kvällen tillbringades med fam gustafsson:-) Nu myser man med en kopp te i soffan:-) imorgon är de lucia nere på skolan. Trist dock att nisan är blå i hela ansiktet efter helgen:-(mamma bella får försöka sminka över de värsta:-) Blev ett kort inlägg från mobilen:-) älskar verkligen denna mobil:-) natti natt på er:-)

Whatever


Julhandel

Yes det har jag sysslat med idag. Fattar inte man tycker man är klar men ändå kommer man hem med flera påsar..
För övrigt så är min/ vår väntan över, efter hela två veckors väntan kan man äntligen säga att köpet gick igenom:) Me sooo happy today:))) 

Snart blir det rulle hos tony med herr G..

Imorgon är det jobb som gäller så de år la bli en tidig kväll:)

Slänger min favo låt just nu







Å såklart min jul favo



........................................................

kom nyss hem från Bärget. Har varit där och träffat exets farmor, hon blev så glad när jag klev innanför dörren. Blev lite eftermiddagsfika och julgransklädning..

Nu är ja sjuuuuukt trött, tror att ja skulle kunna somna sittandes här..

Kanske beror tröttheten på att jag körde slut på mig på gymmet tidigare idag.

Nä slänga sig i soffan och hoppas på att man inte somnar..

Imorgon är en annan dag och då har Bella en MASSA saker att fixa...

See you


ps shit vilka grymma ben jag har fått, helt klart Ludvikas snyggaste;)

test bloggar från mobilen


Bellabus:)



Känner mig rätt fräsch faktiskt efter en 5 dagars magsjuka. Usch och fy det värsta jag ahr varit med om på länge! Har precis unnat mig en super kebabpizza, egentligen hade jag velat haft en från lingårn med de fick duga med en från Milano:) Idag är det ÄNTLIGEN torsdag <3 :)  Nu blir det mys till tree hill .. Just love!!

Längtar nu till Jul då min kär kusin kommer hem, ska bli mys att ha henne hemma igen. Vi är nog mer som systrar skulle jag tro:) Jobbigt att ha henne i Göteborg men men det får la gå:P



Fam Perälä samt goa Anna:)


RSS 2.0