2009-01-28

Igår var det en väldigt skojig dag, med massa lek och bus..
Jag, Denise, Denise pappa och bror samt farfar åkte till örebro till Lek och bus landet för att fira våran stora tjej:) Var hur kul som helst t.om Denise pappa lekteoch hade det så roligt tillsammans med sina två barn. Vi käkade också där inne, smarrigt. Efter 3 timmars bus, så åkte vi vidare till Marieberg, jag och ungarna gick in på toys medans karlarna gick in på on off. Denise hade fått pengar i födelsedags present, så hon gick där inne och valde det hon ville ha.. Emil tog också lite saker han ville ha:) Sedan in med ungarna och vidare till Ikea där vi skulle kolla på en bokhylla åt Denise, men när vi gick och kollade på den, fattade vi att vi inte skulle få in den i bilen:( så vi handlade lite smått och gott och sedan var det dax att åka mot Berget igen.
Poh skulle iväg och jobba på kvällskvisten.

Idag har jag Denise och hennes farfar, varit ute och åkt, först hämtade jag upp mina nya puma skor som hade kommit:) Blev super nöjd, nu kan man ta upp träningen igen:) Efter det drog vi till smedjebacken och tog oss en titt på dacapo, men inget intressant fanns där, så det blir raka vägen hem till ludvika och så in på pizzeria Milano. Där efter drog vi oss till Grängesberg för jag skulle lämna lite saker till mitt ex Poh som blev kvar i min påse sen igår och där var vi en stund. Blev faktiskt bjuden på bakelse, gott gott, det tackar vi för.

2 riktigt trevliga dagar med nära och kära, och verkligen stort tack till dig P, otroligt snällt gjort

Grattis min stora tjej



Har blivit ett helt år äldre...
Grattis stumpan på 6 årsdagen!!!!!
Nu ska vi ha skoj på lek och buslandet idag.

Heartbreak for me!!!!!!!!!!!!!

Forever, forever, you'll stay in my heart
and I will love you
Forever, forever, we never will part
Oh, how I'll love you
Together, together, that's how it must be
To live without you
Would only be heartbreak for me.
 

Jaha

Igår vara jag sandra och våra två döttrar till sågmyra och handlade:) Sedan åkte vi till Max och käkade, vidare till barnens hus och doller, inskaffade födelsedags dukar och sånt till Denise kalas:) Tänk alltså, min stora tjej blir 6år på tisdag:)


Ja vad har hänt annars, jo vi har varit hemma hela veckan och varit sjuka, Denise åkte väl på halsfluss igen, ush vad jag ahr bråkat med Solsidan, till slut åkte vi in på akuten och där fick vi iallafall hjälp. Där gjorde dem en undersökning iallfall. Så en sak är säkert, vi kommr aldrig sätta våra fötter på Solsidans vårdcentral, helt värdelösa, vägrar att undersöka barn som är hängiga, skyller på något jävla virus, nä fy f......n säger jag.
Har funderingar på att anmäla dem, för fel behandling, vi får väl se hur man gör..

Ja och eftersom jag har haft ett sjuk barn hemma, så har jag inte hunnit med att göra mina arbetsuppgifter till skolan och själva tentan kunde jag inte göra, så kommer få mitt första IG, känns verkligen för jävligt, men men hade ju en anledning till att jag inte klarade den här kursen, klart att mitt barn kommer i första hand.

Ush igår när jag och sandra var in på babyproffsen, så blev jag jätte sugen på en bebis.. Det känns att det skulle vara rätt att få en nu, men men,det får väl vänta, får låna Sandras lilla Linnéa mer så kanske det går över:)

Puss pch kram och god natt, för nu ska jag hoppa ner i sängen

Helgen

Både tor och fre var klassen på studiebesök. På tors förmiddag var vi i Hedemora på anpassarna, dem som bygger om bilar och anpassar dem till personer som har funktionshinder, mycket intressant:) Sedan var det vart det mat på Max i Borlänge, innan vi skulle vidare till Fornby folkhögskola, där ett möte med en lärare som har hand om hjärnskadade elever där.

I fredag var vi i Falun hela dagen, först på lasarettet på av 56 rehab och sedan vidare till gruvhospitalet, var intressant det med.

Sen på fredag kväll kom Sandra in och vi drack lite och sjöng singstars.
Igår vart det bara en slapp dag
Idag är det tvättdag och städdag. Och snart kommer stumpan hem från sin pappa.


JObb

nu har jag iallfall skickat iväg en ansöka till ava i Falun, hoppas hoppas att jag får tjänsten. Skulle verkligen bli glad:)
Tänk att få hålla på med det man vill göra, och dessutom tjäna bara på det.

sen så har jag ställt mig i kö i örebro på lägenheter, eftersom det lutar mot att jag ska söka in på universitetet och läsa till sjuksköterska:) Har fått bra tips på områden som är barnvänliga och ligger centralt. verkar faktiskt vara ett kanon ställe.

Ja nu ser man iallfall ljuset:) nnu vet jag vad jag vill med livet och fan vad jag ska jobba för att uppnå det, har ju kommit en himla bra bit på vägen:)

Puss på er


Ps nu fattas bara karl och hus, sedan är jag hur lycklig som helst


Gråt, tårar och nästan en dator som flög i väggen

Ja så var det igår, höll på med ett arbetet som skulle ha vara inne idag. Eftersom jag blev sjuk och inte klarade av att vara på min praktik, så gjorde min lärare och rektor någon special uppgift till mig, så jag hade en chans att klara praktiken. Och som alltid ska Bella dra ut på allt skol arbete till  det nästan  är deadline. Även denna gång, fick uppgiften för typ 4 veckor sen, skulle intervju 3 personer från tre olika verksamheter inom landstinget och kommunal, frågorna fick man också skriva själv och sedan skulle man skriva om omvårdnad, behandlingar, rehabiliteringar, undersökningar samt provtagningar.
Igår gjorde jag min sista intervju i smedjebacken, passade på att fråga Simons mamma. Ja och när jag skulle åka därifrån vill inte min dotter följa med hem, så hon blev kvar det. Rätt skönt med tanke på att jag skulle sitta uppe halva natten för att sammanställa alla intervjuer jag hade gjord.

Så när jag kom i till stan igen vid halv nio på kvällen, så åkte jag in på willys för att handla godis och en cola. sedan placerade jag mig framför datorn, satt i några timmar och så kollade jag min mail och då hade jag fått svar från min lärare och då blev det mer komplicerat. Trodde att jag hade missuppfattat hel uppgiften, så jag satt mig ner och kände verkligen att tårarna var på väg och sedan blev jag så jävla irriterad, så jag stängde av datorn och gick och la mig vid halv tolv. Men tror ni att jag kunde sova? Nää verkligen inte, det bara snurrade sjukdomstillstånd och undersökningar i huvudet, så jag låg bara och vände mig hela tiden.

Vid halv sex tänkte jag att det är ingen idé att ligga kvar när man ändå inte kan sova, så då satt jag mig vid datorn och började skriva, men allt kändes fel, var väldigt nära på att slänga i datorn i väggan kan jag lova.
Men tur att man har underbara vänner som stöttar en och verkligen tror på en. Så tillslut tänkte jag, det får bära eller brista. Kl 12.30, sände jag mitt arbete på 12 sidor till min lärare, helt inställd på att det bara var skit och inte alls det han ville ha. Kl 13.30 fick jag svar, i mailet stod det. Hej! oj jag återkommer. Fatta att man blev orolig, vid tre kollade jag igen och då hade han svarat igen. Då tackade han för en bra rapport och sa att det märktes att jag hade lagt ner mycket på arbetet. Så detta arbete plus alla teman och tentamen gjorde att jag fick kursbetyget VG, fatta att jag bara brast i skrik:) Så skönt och så stolt över mig själv

Grattis 25 år idag


Stort grattis till mig som fyller 25 år idag:)
Har fått massa fina presenter. bla detta

#En skit fint halsband av Sofie och Lukas
#Absolut vodka, 5 små flaskor av min föredetta svåger Göran
#1 Bacar och 8 st örngott av fam Gustafsson i Smedjebacken
#Presentkort på 800kr på fint under av min faster och hennes karl, min kusin och farmor och    farfar.
#Blommor
#Pengar









25 år och snart kommer det säkert grå hår hahah

Barnvakt

Idag är jag barnvakt en stund åt min vän Sandras alla barn:)
Ska bli riktigt skojigt.

Imorgon ska vi på ett av barnens dop ( den mista då)

Och sen dagen efter blir Bella 25 år, ush läskigt, hoppas iallfall att man slipper gråa hår:)

Grattis till mig i förskott

 Hahaha verkligen inte den snyggaste bilden, men jag bjuder på alla mina jag hahha

RSS 2.0