Sista dagen på 2010

Nyårsafton idag da.

2010 började bra. Började träffa Mathias igen dagen efter nyår och allt kändes toppen. Föll pladask även fast jag var riktigt osäker från början, (han var ju verkligen inte min stil alls) men kär blev jag. Allt slutade i katastrof tillslut. Mådde väldigt dåligt en längre tid efter det, tur att man hade Mr Ek som fick upp mig och såg till att jag levde. Tokiga och underbara stunder tillsammans har vi haft, bilturer och mycket färdig mat donken, pizzeria mm. Helt underbar människa det där, tycker dock synd om honom som har fått höra det ena och andra. Tack till dig i allfall vet inte vad jag hade gjort utan dig då.

Sista april drog jag och älskade Fiffi ut på östersjön med grabbarna grus, vilket också slutade lite olyckligt men i efterhand kan vi skratta åt det hela. Nya människor lärde vi känna även om dom kom från virsan men men sköna lirare.

Sommaren spenderade jag på mina två jobb, hemtjänsten och kvarngatan, fick en hel del nya vänner J

Hösten blev en stor och bra förändring i mitt liv, då jag lämnade det förflutna och flyttade ifrån Magnetbacken 5b där jag hade levt dom senaste 6 åren och samlat minnen. Fick i allfall tag på en större och helt underbar lägenhet i samma område.  Här trivs både jag och Denise och vi har fått de så himla fint här.

I de hela så har 2010 varit ett bra år med mycket av det goda men nu på slutet har det hänt en hel del tråkigheter, vi får hoppas på att 2011 blir ett bra år.

GOTT NYTT ÅR MINA KÄRA VÄNNER!


Ett stort tack till alla mina underbara vänner som har funnits för mig genom åren


Dag 2

Min första stora riktiga kärlek hette Tobbe och jag var väl ungefär 15 år. Fast de var en väldigt olycklig kärlek för mig. Finns nog mycket att skriva men har varken lust eller ork. Vi är i allfall vänner nu.


Dag 1

Mitt namn är Johanna Gabriella Perälä förut Blid. Jag föddes på Falu lasarett en kall vinterdag den 5 januari 1984 kl 02:55. Pappa ville att jag skulle heta Johanna medans mamma ville att jag skulle få namnet Gabriella efter ängeln Gabriel vilket blev fallet.

Hade en väldigt bra uppväxt tycker jag. Jag växte upp i marnäs tillsammans med mina föräldrar och lille bror fram tills den dagen mina föräldrar valde att separera, då var jag 15 år och valde att flytta med mamma upp på stan. Det var en jobbig period i mitt liv eftersom jag tyckte så himla synd om pappa.

Började på Handelsprogrammet 2000 men hoppade sedan av efter några veckor, var så himla skoltrött, fick istället praktik på toffés gatukök där jag var i ett års tid.

Återtog studierna 2001 och det gick väldigt bra tills jag blev gravid och valde att behålla de, jag gick i skolan fram tills två veckor innan beräknad födelse, sen var jag hemma och var mamma ledig i ett år. Återupptog studierna igen när Denise var ett år men fick avbryta efter en halv termin eftersom min mamma insjuknade i Cancer och det blev lite för mycket för mig.

Tog upp studierna igen efter allt hade sjunkit in och 2005 tog jag studenten med mina vänner från handelsprogrammet.

Hade det kämpigt mellan 2004 och 2006 eftersom mamma var sjuk i cancer. Hon blev bra mellan gångerna och (cancer fri) men när det slog till igen så slog det till riktigt hårt fyra månader senare gick min älskade mamma bort i sin sjukdom som hade spritt sig i hela kroppen. Förstår fortfarande inte vad som hände det gick så fort.

2008 hade jag bestämt mig får att läsa till undersköterska för att jag vill hjälpa andra människor som hade det svårt. 2009 var vi färdigutbildade uskor:)

I dagsläget så vill jag läsa vidare till kurator vilket innebär att jag kommer försöka ta mig in på socionomprogrammet.

Livet har då inte varit/ är en dans på rosor för mig men jag försöker verkligen hålla mig kvar ovanför vattenytan och kan säga detta, utan mina vänner och min dotter så hade jag inte haft några krafter kvar.

En liten snabb presentation om mig Gabriella, orkar inte gå in på djupet.


....

Har funderat klart, vi kör den.

Dock lite senare idag

Funderar

På att göra denna som alla andra gör, dock lite sen men men

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick


LÄr fundera tills imorgon men vad tycker ni? Ska jag eller inte?

;)

Oj vilken helg detta har varit.


RSS 2.0