Första julklappen är inhandlad

Och det är en klapp till Denise underabara lillebro, tror nog att han kommer tycka om denna sak mycket.. Återstår att se

Precis hemkommen från Stockholm

ja ojojoj lilla jag har varit och kört i själva huvustaden:) men lugnt staden står fortfarande kvar hahaha, men blev en lång da ush och nu skulle man plugga lite, men huvudet spränger så jag tror att jag kryper ner brevid min dotter och fixar det här med pluggandet imorgon.

Har iallfall kommit på en sak om en person i arbetet och jag är sååå stolt att jag kom på just det jag kom på.. Hahha nu får ni fundera ut vad det är...



kram

Helgen

Ush nu sitter man här och mår som ett lass skit ursäkta språket.

Jag skulle ha åkt med Billy och Göran upp till Dorotea för att hälsa på Madde med familj, men det blev så mycket som skulle göras här hemma, så jag blev kvar.

Så fredag var full men saker, först till BVC Denise hade 5 års kontroll samt så fick hon en spruta.Hon var super duktig sa inte ett ord då dem stack henne.. Sen lämnade jag henne på dagis och vidare till min praktik plats på marnäsliden. Har varit med på dagligverksamhet för människor med utvecklingsstörning, det var faktiskt väldigt givande, var med dem och badade vattet var 35 grader, så skönt så skön, där låg man man och flött runt i 40 min.

Igår bjöds det på fest, var hemma hos min kära vän Bella 2 + hennes kille och så var Sofie med upp en sväng. Fy fan vad snurrig man blev hahahh men skoj hade vi ända tills vi gick upp på stan för vi kom inte in på silver för Bella var för ung. Det var helt plötsligt 20 års gräns, men hallå när har det varit så viktigt, dem där vakterna gör ju precis som dem känner, blir så jälva förbannad, men iallafall när vi inte kom in där, så hade jag satt mig och strejkat, sen hade jag gått hem..

Så jag har legat i sängen sen i natt, fy fan hur man mår, ush och blä. Men som dem säger synden straffar sig själv.

Nu ska jag kolla på ensam mamma söker och sedan andra avenyn och sen blir det att plugga, ska redovisa hela förra veckan från våra praktik platser.

På återseende

Längesen

Har inte tid att skriva, men slänger in ett inlägg så ni fattar varför jag inte skriver..

Är ute på fältstudier hela denna vecka, idag och imorgon är jag på en förskola samt torsdag och fredag ska jag vara på dagligverksamhet på marnäsliden.. Samt analysera och reflextera på allt man har sett, ett arbete ska var inlämnat på måndag..

sen ska en stor stor examination .. Blää såå mina vakna timmar spenderar jag på jobb samt studier...
 

mitt liv för tillfället

 

Back

Nu är jag tillbaks har faktiskt inte veta vad jag ska skriva.
Det är så mycket just nu, så jag går bara runt och är flummig, alltså helt seriöst så känns det som det, men  fick i tisadags veta av min terapeut att det var stress och ångest som har tagit över min kropp, hur läskigt är inte det da på en skala, men kan tyvärr inte göra så mycket åt den saken, få låta det ta den tid det tar. Om jag ska beskriva känslan i kroppen så är det som att kroppen vandra runt i ett tomt  skal medans själen försöker ta sig upp men lyckas inte. Ja nu och magkramper får jag med jämna mellanrum, dem är så kraftiga att man verkligen ligger ner och skriker, det dras sedan vidare till ryggen och det känns som att hela ryggen ska gå av ungäfär som när man ligger på förlossningen. Ja och illa mår man hela tiden, man får illa attacker åådrygt som fan är allt detta.

Och inte nog med det, så ska man försöka hinna med i skola arbetet och nu är det mycket vill jag lova:( och om 2 veckor börjar medicinsk grundkurs:( Ush blä vad man har gruvat sig inför den där kursen ända sen man började där uppe...

Idag torsdagen den 18 september, begav vi oss till Borlänge för att shoppa och koppla bort allt jobbigt, var meningen att jag och bella 2 skulle åka imorgon, men eftersom vi skulle ha en handledningsträff med våran lärare och sen skulle Isabell iväg och fira sin farmor, så drog jag Sofie och Denise iväg till Borlänge.
Hittade faktiskt en grå stickade lång tunika( jag är hel nöjd) Ja det var väl det ända jag handlade, för dem hade inte fått in mitt pannband på stadium, dem ahde bara förra årets kvar och dem gillade jag inte.

Jo just ja vi var in på det nya ÖB på norra backa, kom ihåg det så ni inte åker fel nästa gång ni ska till dit, Ta direkt till höger i första rondellen förre kupolen....
Detta nya likanade ÖB i edsvalla i Karlstad väldigt väldigt mycket..

Nä nu ska man kanske sova anledningen till att jag sitter uppe är för att jag nyss har skrivit klart och skickat in mitt tema 3 arbete, åå hoppas man klara det hoppas hoppas, har verkligen ingen tid att skriva om arbetet.

Kram på er alla som tycker att mitt liv är så intressant:)

så lågt

jopp fy fan vad arg man blir..


:)

I will love you to the day I die...

Nu sitter man här igen:)

Vem vet det kanske vore en bar ide att gå och lägga sig, men lite svårt då man ligger på högvarv, skit drygt. Tror nog att jag är inne på andra veckan som det är så här. Huvudet och kroppen känns hur slut som helst, så då lägger man sog och försöker sova, men då får bena något spratt. Känns som det kryper i dem och som att dem är på väg ur sängen, ( en väldigt olustig känsla kan jag lova er, så det slutar med atta jag får sitta upp...

Förmodligen är alla dessa symtom stressrelaterat, (man får hoppas på det.)Skulle vara skönt att få sova ut och vakna pigg och alert...

Dom jag har pratat med säger att det inte är konstigt att jag känner som jag gör, eftersom det är så mycket runt omkring mig och jag känner sån press på mig...

Jag hoppas bara på att jag ska klara den här kursen fast det är så mycket för mig, men men man vet inte hur det går, men än sålänge håller jag mig kvar..

Den människan som sa att ensam är starkast, måste dock ha haft väldiga fel...

Nån

Nån som har något råd till mig, har såna magkramper, känns som en knytnäve i
mellangärdet:( Jobbigt är det vill jag lova, så uppskattar om någon vill ge mig ett råd hur man kan bli av med det:)

Mys med Te och tända ljus framför sex and the city

 

Ja ni!!!!!

Idag har det bara varit stress och åter stress:( Vaknade rätt sent, skulle väcka nisan så att hon iallfall kom iväg i tid, men gissa vad, Tror ni inte ungen har feber igen, suck säger jag bara.. Så det var ju bara till att ringa och väcka pappa och be han komma, eftersom Ludvikas MASS skulle komma till skolan och hålla föredrag.. Slängde mig in i bilen då pappa hade kommit, kom en kvart försent, men men... Så fort vi fick rast var jag tvungen att dra mig tillbaks hemmåt eftersom Nisan hade fått en läkar tid. Om jag får säga det nu, så var det helt onördigt, dem påstod att det inte alls var några fel på min lilla flicka, men liksom man har inte feber till och från i 3 veckor och nu den sista veckan har hon haft såna feber toppar på nätterna.

Så nu sitter man upp och väntar på att det kommer en sådan topp igen, för då mina damer och herrar så skiter jag fullständigt i vad sjukvårdsrådgivningen säger, då sätter jag henne i bilen och kör henne till falun, där finns det iallfall pålitliga läkare som kan det här med barn och sjukdomar...

Undra om man kanske ska ta och göra sig en kopp te ( mmm gott) har köpt en ny smak som min kära kusin rekommenderade mig, rabarber och grädde var smaken.. Upp till bevis säger jag bara:)

kram

can´t imagine all the pain I feel..

Life ain't always what it seems to be
Words can't express what you mean to me
Even though you're gone, we still a team
Through your family, I fill your dreams
 

Vad fint det blev

Titta vad fin min blogg blev med hjälp från min underbara vän Jenny, tusen tack.

Ja annasr då?
Det har hänt så mycket runt mig nu på en kortare tid nu..Just nu vet man varken ut eller in.

Skriver mer sen har haft en jobbig nätt så ska försöka sova några timmar innan jag börjar med mina böcker.

kram på er alla mina underbara vänner

Vackra ord

Hör du hur mitt hjärta låter, det låter sådär för att jag är kär.. Kommer aldrig glömma dem orden, Vet inte varför jag helt plötsligt blev att tänka på dessa små ord. Väldigt gulliga ord..

Min ängel



Änglarna hade kunnat vänta ett tag till, men så vart inte fallet..
Saknar dig mamma såå.. Snart har det gått 2 år sen dem tog dig här ifrån..

Stöd cancerfonden

RSS 2.0