Men så ni är.

Dåligt med kommentare ändå så ser jag ju hur många ni är som läser bloggen dagligen. Inga namn inget mer skrivande:P

tvungen

Är bara tvungen att lägga in en till låt:) Helt underbar, kan verkligen lyssna om och om igen:)
Blir glad inombords av denna låt.



Har jag rätt eller har jag rätt?:)

Förresten skulle gärna vilja veta vilka som läser min blogg, så släng in en kommentar med namnet:) kul att veta

Dagens låt


Tisdag = Friluftsdag samt jobb

Tisdagen består av friluftsdag för Nisan och mamma Bella ska jobba eftermiddag:) Funderar på att beställa hem lite mer kläder, ska ju på bröllop om några veckor och har inget att ha på mig. Såg en fin klänning och ett skit fint linne på Bon Prix och inte nog med de så har hade dom en bikini överdel i min storlek:) har letat i Tio år efter en i min storlek men har aldrig hittat, inte ens på special butikerna. Men nu så har Bella funnit sin G 80 :) Kommer bli hur snyggt som helst:)

Sitter och funderar på va man ska göra fram tills klockan ett, hm??? Städa kanske? Eller inte, tycker jag gör det varje dag:)  Helt ärligt så har jag haft sönder 4 dammsugare på mindre än två år helt galet. Mormor tror det beror på att jag dammsuger för mycket, kan lätt bli två gånger om dan:D
Får helt enkelt bli soffläge och kolla på bevvan:)

Drömde om drakbåten i inatt förresten helt sjuk dröm, men kan nog inte skriva va som hände i drömmen;) Men helt klart var det intriger:P  Haha får se hur denna helg slutar egentligen:D I år ska jag då se loppet iallafall har missat det alla andra år......

Gud va jag saknar go ungarna! verkligen hur goa och söta som helst allihop:) Är faktiskt inte så många barn som jag blir att känna extra mycket för, men det finns ett få tal och självklart hör dom dit:) 

Ha de bäst alla söta vänner, för de ska jag verkligen ha idag:)


Så jävla bra!


Jobb och shopping

Ja så har min dag sett ut:) Trivs med mitt liv tror jag:) Haha som jag sa till Gunnar inatt, jag är nog en livsnjutare, han bara tittade lite trött på mig och nickade. Igår kväll fick jag sånt sug, så han fick köra mig till willys, haha skulle bara ha räkor, men jag kom ut med bagetter, majonäs, glasstårta, choklad, dricka och nötter, han bara skakade på huvudet:) Men hey thats me:) Fast tror nog att han blev nöjd han med eftersom han fick smaka av allt gott:)



Fy tusan va jag längtar till helgen, tror jag bosätter mig i smedjebacken hela helgen:)  Har haft värsta sjuka drömmarna om att jag ska flytta till hus på ljusåsen:S men men vem vet Bella kanske finner en smedjebackare och flyttar;) Troligen inte men men man kan ju aldrig veta:)
Fast tror jag ska sikta in mig på en haggebo;) Finns två ställen jag vill bo på å ett av dom är faktiskt hagge:)


Bella is happy:)

Kvälls dejt :D

Jamen visst är det så:) Funderar på om man kanske ska köpa lite hämtmat också:)

Jaja den som lever får se eller hur man säger eller vänder de:P

Ska slänga mig på soffan och kolla på Bevvan tror jag:)

You're still a part of everything I do You're on my heart just like a tattoo


Morsdag!

God morgon på er!!
Jag sitter här medans Denise är i köket och fixar till frukost till mig:)
Fy tusan jag somnade på en halv sek med tele i handen igå å de kändes läskigt:S Vaknade upp vid tre tiden och oj vad många sms jag hade på mobilen, snacka om att man är poppis på helgerna..

Ja just jag har försökt att para ihop två av mina vänner i helgen, men vette tusan hur det gick, får väl höra idag;) Jag tyckte att det var en toppen idé:)

Nä få skriva lite mer senare, nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina små<3

Gokväll mina vänner!

Fy tusan vilken dag de blev. Bråk och åter bråk men skiter verkligen i vilket man vet vilka man vill ha i sitt liv och vilka som inte gör någon skillnad.. Jag har dom som verkligen betyder allt för mig och mer behöver jag inte ha.....

Sitter här och dricker lite vin är väl kanske dax att lägga dom små snart..

Where will I be 365 days from now??

<3

<3 in love

Marknad

Äntligen hemma efter att ha tillbringat flera timmar nere på marknaden:)  Denise och Alice åkte en karusell tillsammans, så roligt att se hur kul dom hade de:) T o m mamma Bella satt sig och åkte en:) Skoj var det:)

Nu ska jag bara ligga i soffan resten av dagen, ska bli underbart!!
Kanske för man film sällskap:)


Funderar på att lägga mig en stund nu faktiskt


Ett litet inlägg.

Min dator har väl gått sönder:/ men nu har jag fått låna en i några dagar tills jag får min nya:) Alltid är det något!
Klockan är halv nio och jag är upp, helt galet med tanke på att jag kom hem sådär vid tre tiden inatt. Vi hade en vin kväll hemma hos Janne mycket trevligt, men sen blev vi så hungriga så Svante fick plocka upp oss och sen bar det iväg till Borlänge närmare bestämt MAX. Tror dock inte Patricia uppskattade bilfärden då hon inte mådde så himla bra:/ men men det har ju sina orsaker till att hon inte gjorde de oxå:)

Har förövrigt hämtat mitt sommarschema och säger bara , vilket skit schema:/ Är ledig midsommar och jobbar hela ludvika festen samt en massa delade turer mitt i veckan och inte nog med det, man fick tydligen bara en intro dag då man kunde jobber så fint hon sa. Men hallå det var ett år sen jag jobbade inom vården. .. Vi får väl hoppas att det går bra och att sommarn rullar på.  Denise åker iväg på kollo i nästan 2 veckor ska vara borta över midsommar, lite orolig är man faktiskt men hon tycker att det ska bli skoj, så man får väl lugna sig lite:)

Hm undra va mer som har hänt? Har jobbat en hel del vilket jag gillar, älskar verkligen dessa små söta barn:) <3 Haha den var en unge som helt ur det blå sa - Du suger fröken!  Älskar att jobba med 1-3 åringar då dom är helt underbara:)

Annars tycker jag att min liv rullar på i en bra takt nu, visst finns saknade kvar men den går att leva med om man säger så. Efter allt detta så har jag fått en ny syn på liv å vad jag vill med mitt liv, vet det låter knepigt, men så är det. Ingen vet hur framtiden kommer se ut :)

Nu har man iallafall några helger att se fram emot

04 juni - Smedjebacken Drakbåten Party
11 juni -                        30 års fest
18 juni - Smedjebacken  20 års fest
25 juni - Ludvika Bröllop

Ja som ni ser så har jag fullt upp;)

Och i veckan kommer Pappa hem en sväng, ska bli trevligt de:)

<slänger in en bild. Har ju klippt och färgat mig




Dag 08 - mina favorit saker




De måste iallafall bli min mobil och min dator. Mobilen går verkligen inte att vara utan, hemskt men sant:)

Min nya darling:)


( Bild lånad)


Dag 07- vänner

Har en hel del vänner, men några stycket som verkligen står mig nära! Jag har svårt att släppa in människor i mitt liv, men när dom väl har kommit in så finns dom där för alltid:)
Har nyligen kommit underfull med att jag gillar att umgås med killkompisar mer. Kanske för att allt är mycket lättare inget skitsnack utan helt enkelt raka rör hela tiden:)




Dag 6 - om det vore min sista dag

Skulle jag umgås med nära och kära:) Skulle nog åka till skärgården, för där trivs jag som bäst:) Älskar vatten på alla sätt, men det är så himla mysigt just i skärgården. Kan inte förklara men jag får en lugn och härlig känsla i kroppen:)

Hade berätta för alla dom jag bryr mig om hur mycket dom betyder för mig:) Samt ätit jävligt mycket med godis;)




Blev riktigt rörd igår!!

Ett kort inlägg, glömde skriva med de..

Helt fantastiska underbara barn, som ja verkligen har blivit fäst vid <3<3<3<3 Riktiga go ungar


Jaha en dag till:)

Klockan är halv nio och jag sitter och kollar på vakna med the voice:)
Usch idag är jag riktigt trött, satt uppe till två inatt och pratade med folk.. Kanske inte värsta bästa draget men men:) Tydligen blir inte nästa helg som tänkt, nu ska tydligen alla möjliga människor vara med, så jag har funderingar på att skippa allt faktiskt eller åtminstone vara med några andra... Tråkigt att man behöver tappa suget när man har varit taggat i flera månader:S jaja men det är som de är. Finns en del sköna människor i byn att umgås med:)

Just nu sitter jag och inväntar Patricia som ska komma in till stan snart:) Få se om man blir ledig eller om man åker på jobb idag, hoppas iallafall att man får jobba idag med:) Som jag har skrivit förut så älskar jag verkligen mitt jobb för tillfället:)

Förövrigt ska ja försöka fixa barnvakt till helgen så man kan gå ut, kan nog bli skoj de:P


Mammas lilla ängel.. Midsommarfirande på morfars jobb:)

Första inlägget idag


Underbar<3


Hemma:)

Kom precis innanför dörren:) Blev utbjuden på fika :D och det gillas verkligen, fy tusan va vi har skrattat:)I think Bella is back :)

Tror att detta kommer bli en toppen sommar med mina nära och kära:)
Känns även super att jag och mr ...... kan pratat igen:) Super duper



(bild lånad från google)

This is Sjöhäxan och hon är ond:P

Hej hopp mina vänner:)

Wieho! :D

It´s my time, My moment
I'm not gonna let go of it :D Allt känns underbart igen :D <3





mitt mys :D:D

God kväll!

Just idag mår jag bra, just idag är jag stark:) Fy tusan känns som mina krafter är på väg tillbaks:)
Haft en trevligt samtal med ........... sen har jag varit och kollat på hus, min faster har köpt sommarstugor riktigt trevligt var det:) Blir verkligen att längta tills den dagen kommer då jag kan få köpa mitt drömhus ute på laggarudden:) Dock så kommer de inte att bli med den karln som det var tänkt, men men vad gör de:)
Bara jag får mitt hus så är jag glad:) Nu till den galna delen. Jag tror att jag ska söka in på polishögskolan :) Har kollat upp lite saker så kanske det blir en anmälan:)  Jag och Gunnar har suttit och diskuterat de nu på kvällskvisten då vi kollade på Irene Huss, å kom fram till att de är nog de jag vill:) 

Fy fan va allt känns toppen!!!:)

Och fy tusan vad jag ska kämpa nu för de jag vill:)


God morgon!

Idag är man helt slut redan innan man har vaknat, skumt:)

Ska ta mina flickor och gå och handla, tänkte att vi skulle gå förbi mammas grav också och se om dom har gjort fint där:)


Fy tusan vad jag längtar till näst nästa helg:) Då ska jag vara mer än lugn vill jag lova:) 
Nu får det allt bli frukost:) 


Hej hopp!

Dag 5- vad kärlek är för mig

Kär är en varm känsla för mig. Man vet att man är kär då det känns som fjärilar i magen bara man tänker på personen, då man inte vill vara ifrån personen 2 sekunder ens:)

Ordentligt kär har jag nog varit tre gånger i livet och det har verkligen känts underbart alla tre gånger:)


<3<3<3




Lördags mys!

Nu blir det lördagsmys med mina små tjejor:) Ska gå ner och beställa pizza och sen blir det film mys:)

Känns som om någon har slagit något hårt i huvudet på mig. Kanske blir bra med lite mat i magen




Bild på flickorna ( dock för några år sen i smedjebacken)

I'll Keep A Part Of You With Me,


2011-05-21

Idag är det ingen vanlig dag för de är Emils födelsedag hurra hurra hurra:)
Ska iväg till gränges för att gratta lillpojken som har blivit stor, hela 5 år:)



Först lär vi nog springa ner på stan och försöka hitta på någon bra present:)

Gud jag är helt seg i skallen idag, kanske beror på att jag vaknade till och från och kollade på telefon. Fick mess typ hela natten samt ett telefonsamtal från en herre som jobbade natt, snacka om att jag var borta i skallen då haha.

Idag så ville båda Bamse och C hitta på något om jag var barnledig,förmodligen blir det till att dricka och de skulle vara riktigt roligt och skönt. Mr J skrev förresten igår och tyckte att de vara mer ös på mig förrut innan jag träffade mr xxxx för nu vill jag inte så mycket hahaha Det kanske bara är så att jag har vaknat upp och insett vad jag har hållt på med i alla dessa år och kanske vill ha en förnyelse och en förbättring. För har insett att man har träffat en hel del svin med åren...

Jägarnäs å Tacos

Nyss hemkommen från Sofia coh Andreas, blev bjuden på tacos hemma hos dom:) De tackar vi för:) Haft de allmänt trevligt, ungarna har lekt på övervåningen och vi har suttit i köket och pratat om både de ena och de andra:P

Dagen på jobbet har gått kanon bra, dock fick jag veta när jag kom dit att de var jag som hade stängningen på min avdelning, men de gick kalas bra:) Vilka goa ungar man jobbar med, älskar verkligen mitt jobb:)

Usch nu är jag både slut i kroppen och knoppen efter dagens äventyr, så nu blir det till att sätta på en film i sovrummet och mysa ner sig med godispåsen (som förövringt är min bästa vän) ;)
Och för er som undrar så blir det nog pearl habor jag ska titta på, känner att jag behöver få ur mig lite gråt...

Natti natt mina kära




Tänker på dig älskade mamma:(

Fredagen

Frukost på donken blev de och sen lämna av Nisan på skolan och sen en snabb vända hem. Ska jobba idag mellan 09.30 -16.30 på hillängen:)

Idag känner jag mig glad och stark faktiskt :) Gick och la mig vid åtta tiden igår och vaknade till halv sju imorse:)

Nä får skriva mer ikväll om jag får tid, kanske får man kvällsbesök och då tänker jag inte sitta här:)






Underbar låt.


Jägarnäs

Yes har varit hos underbara Sofia och pratat av mig, tack snälla du:)<3 Känns faktiskt lite bättre och kanske är man lite starkare men får se hur länge det varar. Men helt klart ska jag klara av detta utan att gå under, har jag klarat av min mammas bortgång så ska jag väl klara av en karl eller?

Ikväll blir det filmkväll iallafall,har lånat på mig några filmer:) Sen har väl min vän Bamse erbjudit sig att komma över och kolla på film och snacka, men vet inte riktigt hur jag vill, funderar på om jag orkar vara social eller om jag ska krypa upp i soffan själv med min mysiga pyjamas..
Jaja får la se hur det blir:)

Kanske dax att börja med maten, för det tillagar sig inte själv;P





Dag 4 Vad bjuder jag på

Idag blir det nog fiskgratäng här hemma. Ja så får de bli:)

Du får inte

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


Du får ta den tid du behöver
(För att förstå vad det är du vill)
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
(Så att två själar kan få ro)
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
(Vad är det du vill?)
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart 


Lite musik :D




Visst blir man glad av musik:)

Torsdag!

Yes det är torsdag idag och allt känns skit. Vet att jag har en massa vänner, men känner att det är ingen som verkligen förstår sig på va jag går igenom just nu.
Sen tycker jag att det har blivit en värsta soppa av allt, alla är involverade i varandras liv på ett negativt sätt tyvärr.

Idag ska jag städa och tvätta har jag tänkt mig och kanske om Sofia har tid att man åker ner till jägarnäs och umgås:) Får hoppas på de, för känner att jag verkligen behöver de. Hon är kanske de människan som både förstår och icke förstår mina val i livet, men de är verkligen skönt att få prata med henne.

Funderar på att boka en kryssning och dra iväg själv, ja visst låter de galet men va fan kul att komma bort och träffa lite andra människor..

Inatt har jag drömt massa sjuka drömmar och gissa vilket bråk de blev usch.

That little bitch
Don't know who she is messin' with
Better step back right now
Better get your hands off

Girl with a broken heart!!

Now i'm in this condition

And i've got all the symptoms

Of a girl with a broken heart

But no matter what you'll never see me cry

 

Did it happen when we first kissed?

'cause it's hurtin' me to let it go

Maybe 'cause we spent so much time

And i know that it's no more

I shoulda never let you hold me baby

Maybe why i'm sad to see us apart

I didn't give to you on purpose

Gotta figure out how you stole my heart




Onsdag!

Onsdag coh sol yeah.

Nisan har studiedag och jag är ledig från jobbet idag så det blir en tur på cyklarna till sörvik för att hälsa på farmor och farfar:) Hoppas det finns bullar där:P men det gör det säkert.

Nä dax å bädda sängarna och sedan iväg

Dag 3 Mina föräldrar

Min mamma hette Marie Perälä, dog i cancer för 5 år sen precis en månad efter att hon hade fyllt 40 år:(  Saknar henne så oerhört mycket, hon var mycket mer än min mamma, hon var även min närmaste vän. Vi gjorde allt tillsammans

Min Pappa heter Jarmo Perälä.


Baktanten!

Hihi blev så godis sugen så jag höll på att dö så det blev till att baka här hemma:)

Förresten var upp på skolan och tog emot min tenta och säger bara de, fy tusan va glad jag blev. Om jag hade svarat på den frågan jag hade hoppat över så hade jag haft alla rätt på sluttentan:D Fattar ni hur glad man kan vara:)

Min lärare undrarde vad som händer till hösten för min del och så berättade jag att jag hade sökt in på högskola och då frågade han genast om jag skulle pendla eller flytta. Mitt svar blev att jag ska pendla, men det tyckte inte han var en så bra idé för han sa att man blev rätt sliten av dessa resor fram och tillbaks. Så vi får helt enkelt se vad som händer i höst för min och Denise del:) 




En sak är klar iallafall å det är att jag verkligen ska kämpa för allt de jag vill ha:) Jag är inte den som ger mig i första taget en sida som är rätt positiv:)

En dag är de min tur och då blir jag prinsessan in en otrolig saga!:)

Nä nu ska det göras potäter gräddsås och köttbullar här uppe på berget. Kvällen avslutas med desperata fruar samt kladdmuffins:) Samt lite mess;)

2011-05-17

Idag är det 17 maj vilket också är farmor och farfars bröllopsdag, så Stort grattis till er :)
Har precis kommit hem från jobbet,men de är bara en snabbvända för att ladda om batterierna sedan är det dax att gå mot skolan:)


Jag är sjukt godissugen så om någon ser detta så vet ni vem ni ska bjuda på fika idag:)


Kanske fortsätta med lisan.


Dag 02 första kärleken

Han hette Johan och vi gick i samma klass hela grundskolan. Vågade nog aldrig berätta för honom att jag gillade honom. Men det roligaste är att jag träffade honom för några år sen ute på krogen och så tog ja med honom hem:)

find ourselves in love again


Kväll på Berget.

Usch har verkligen varit super duper trött idag. Är iallafall nyss hemkommen från Fiffi där vi har fått mat.
Idag har känt en stor saknad av mr E vet inte varför, allt har ju känts bra den sista veckan:S skumt men men får hoppas den otäcka känslan försvinner från kroppen:)

För övringt så lär jag ha fått någon hormonrubbning har så fruktansvärt ont i mina bröst och har haft de i över en veckan nu, kan knappt röra mig utan att det gör såååå förbannat ont. Få se om jag lär ringa MVC och kolla upp va felet är. Bra drygt är det, för har inte kunnat träna på en vecka:(

Jaja nog om de. Lär nog ta en tidig kväll för jag ska upp och jobba förmiddag imorgon:) Och på eftermiddagen så ska jag till skolan och ta emot mina betyg, mina MVGn:) Fy fan va bra jag lär vara!!!

Inte för att skryta men de går verkligen framåt för mig:) Helt underbart!! Och livet hade varit helt perfekt om jag hade haft dig vid min sidan...

puss på er alla söta:)

Dag 1

Jag heter Gabriella Johanna Perälä och är 27 år. J:ag lever tillsammans med min dotter Denise på 8 år. Vi bor i en trea i ett av ludvikas bättre områden:P Trivs jätte bra här uppe på the hill. Här bor även våran katt Gizmo som är en  blandning mellan skogskatt och persier. Är utbildad undersköterska som under våren har pluggat in betyg för att kunna söka in till högskolan i höst, om allt går vägen så ska jag läsa till socionom. Jobbar även extra inom barnomsorgen här i Ludvika.

Jag är en väldigt trevlig och social människa som älskar att ha liv och rörelse runt omkring mig. Har barnasinnet kvar, vilket jag tycker är en fördel då man har barn.


Det var en snabb presentation om mig:)



Lista

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Prinsessa!

Inatt har jag sovit som en prinsessa!:) Tror jag somnade klockan tio och vaknat till vid sju. Då när jag kollade till mobilen såg jag att jag hade tre missade samtal och ett mess från en hårt arbetande man :) Snacka om att man blev riktigt glad! :)  

Sen var det bara iväg och lämna Nisan i skolan och så gick lilla jag hem igen och kröp ner under täcket. Så underbart när man har slappdagar, men snart är det slut med de också:( fast lite skoj ska det nog ändå bli. Ska verkligen jobba arslet av mig, ska försöka ta alla extra turer utöver mitt schema. För sen i augusti drar vi nog oss ner mot Götet och sedan vidare till Ullared:) Hell yeah va skoj det ska bli!! För två år sen drog jag och min vän Sandra ut på en sådan trip och shit va skoj vi hade. Vi åkte en torsdag och kom hem på söndag. Vi låg kvar hos min kusin i torslanda så vi hade en massa skoj för oss. Utgång vart det också i Göteborg efter att vi hade handlat som galningar inne på Gekås.Så i år får det allt bli en road tripp med mina söta flickor, blir ju så galet kul med en bil full av tjejer och vårt sjuka snacka och musik på högnivå:P


Hm nu sitter jag och funderar på om jag ska beställa lite kläder från lager 157 eller om jag rent av ska åka dit istället och gå loss, hm lär flundra lite till:)

Sen har jag beslutsångest på en annan sak. Ska jag eller ska ja inte klippa mig?? Känner att jag verkligen skulle behöva unna mig de, men vette tusan om jag vågar, tänk om jag inte blir nöjd:S Fan riktigt drygt när man har sin favo frisör i Göteborg:( Få se hur det blir funderar oxå på att färga de, jaja det märks väl hur jag gör:)

Nä nu ska jag fortsätta kika runt lite. Så hej hopp på er som snokar för vet att det finns en del såna:P


Som en brukade säga.  - Du är en prinsessa i en otrolig saga och du det har du fan rätt i ;)

P.S I love you!

Kommer på 4an idag:) Så himla fin film, så den blir det att kolla på. Nu har man precis stigit ur duschen och dragit på sig nattkläderna. Fast har nog varit bosatt i sängen hela dan, blir väl lätt så när man kommer hem på morgonkvisten:) 


Nu får det blir kvällsmat här uppe på berget till min lilla prinsessa:)

Pusseli puss

Something Worth waiting for <3

Our future love! :)


Ojoj

Lite trött efter mina äventyr i smedjebacken i helgen. Shit finns bra sjuka människor alltså.

Nä nu ska jag försöka ta tag i mig och gå ner på stan för att hyra en film och sedan får det bli soffläge:)

I love you hony <3


Trött som bara den..

Sjukt trött är jag!! Blir en mys kväll med min älskade särbo som äntligen är ledig <3
De får allt bli film mys och sedan sängen, för här ska det upp tidit imorgon:)

FY fan va jag är LYCKLIG

Fy tusan va lycklig jag är!! Fick nyss veta att jag har skrivit ett MVG på sista tentan och att jag får MVG som slutbetyg:) Snacka om att jag håller på att spricka:)

<3


Trevlig dag!

Riktit trevligt var det på lunchen och nu vart man bjuden på fest till smebacken på lördag:) Vilket vi givetvis lär gå på:)

Nu blir det till att fixa sig lite.  Ska bli underbart med en tjejkväll idag. Lite vin,kex  och en massa kärleksfilmer:)

Hej hopp.

Love you all

Ps Tror nog att jag börjar gilla mitt singel liv igen;) Fy tusan vilken sommar detta kommer bli!!!
Jag gillar verkligen att leva livet, skulle inte passa mig att vara sådär tråkig som vissa är. Jag har barn, jobb men ändå är jag inte så där grå och torr och beteer mig som en 50 årig tant:) Ja jag gillar att vara vild och sprallig:) Thats me love it or hate it;)




Äventyr idag!

Dagens händelse

Väck av en av mina arbetande pojkar - check

Lämnat nisan på skolan  - check
Handlat- check

Städa -check

Lunch på stan -Check

Hämta Nisan på skolan - Check

Matlagning - Check

Lämna Nisan -

Mys kväll -


Hej hopp

Ps tror kanske att den vita riddaren kommer dyka upp till slut. Jag inväntar bara en perfekta därför det tar tid:P

Happy today!

Idag är jag glad, det spritter i benen vill jag lova. Känns nästan som ja flyger:)

hej hopp nu har jag verkligen inte tid med detta

Sluttenta hua

Yes imorgon är den stora dagen!
Ska väl försöka plugga så mycket jag kan idag, men har redan tappat lusten:)
Blir nog så att ja kollar på hem till gården först och samlar lite mer kraft:P

Fint väder är det också och man borde nog vara ute så mycket som det bara går, men men får väl helt enkelt ita ihop. Blir ju iallafall ledig i en månad innan allvaret rullar på :D Nice nice, då ska jag verkligen villa upp mig:)

Nä nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på hem till gården coh käka lite lunche kanske:)



Västerås

Hade en super bra kväll igår med dom bästa<3. Åkte bil och var på fest <3 Vaknade med trevligt sällskap och drog vidare till västerås med fastern min:) Där vart det en hel del shopping, var in på nya ikea och kikade runt. Skulle ha köpt ett nytt soffbord men ångrade mig rätt snabbt då jag såg att dom var så himla låga. Får helt enkelt bli de på jysk sen:)

Blev en glad ägare till dessa.Min kära faster köpte dom till mig. Visst var hon snäll!:)




Kvällen avslutades med grilling vid hällarna med underbart sällskap<3 

Saknar dock Mr Eken så himla mycket och våra goa mys stunderna:(

Puss på er alla <3

Happy today!

Me so hapy today:P

Jag vet en hemlis som ni inte vet och jag mår såååå jävla bra nu:)

Ni kommer att förstå med tiden:)
me soo happy! ;)

Puss på er:)

God morgon världen, vilken underbar dag!

Vaknade för två timmar sen och var vaken på riktigt:) Natten var sådär drömde om mr eken typ hela natten till och från:S  Känner dock att dagen kommer bli bra ändå! Först ska det bli en massa lek och bus med alla ungarna och förmodligen blir de väl att vi dra ner till stadsparken:)

Tror dock att jag lär förbi akuten och se hur min dotter syresätter sig, hon har det jätte jobbigt med sin allergi:( 

Ikväll kommer pojkarna hem igen och det ska bli skoj har faktiskt hunnit sakna dom, fast det bara har gått 24 timmar :P Haha men dom har hållit kontakten ändå, tror det sista messet jag fick var vid två tiden inatt:)

Och nu har jag bokat upp mig den 4 juni, ska till smebacken på drakbåten, ska verkligen bli skoj:) Funderar också på om man ska hålla sig i skinet tills dess:) Jaja vi får väl se hur det blir;)

Kanske ska avstå lite från alkoholen tills man mår lite bättre:) Festen för två veckor sen, förstörde jag när jag bröt ihop och grinade hela kvällen/ natten, men men så kan de vara då man är sårad:)

Men festen hos johan vart verkligen lyckad, men förmodligen berode det på att dom såg till att jag aldrig nyktrade till mellan vändorna ;) Träffade många nya trevliga människor:)

Nä undra om man ska plugga lite och städa ihop innan alla ungar kommer:)

Återkommer kanske ikväll om jag inte har fullt upp:)

puss



Brun:)



Fått fin färg:) Okej kanske har jag fuskat till mig den, men man känner sig så himla fräschare. Något som är galet är att mina tuttar har börjat växa satan igen. Att dom aldrig ska sluta:P

Imorgon kväll kanske man får besök och de ser vi fram emot:)
Mer säger jag inte.

puss och hej

Miss me !


Avslutet:(

Ja igår gjorde vi ett avslut:( Kändes skit jobbigt!  Vi har kommit fram till att vi inte kan umgås som vänner heller på ett tag eftersom de är smärtsamt för oss båda. Å gud va tårarna rann igår:( Har dock fortfarande svårt att fatta varför han tog de beslut som han tog, men men de är hans förlust.

Ha legat och funderat inatt och nog kommit fram till att jag ska tacka ja till ett lägenhetserbjudande i Örebro, pallar nog inte att vara kvar här efter allt:(

Välkommen tillbaks till livet!

Yes så känns det efter gårdagen. Tillbringade min valborg i smedjebacken tillsammans med Simon:) Shit vilken kväll de blev. Hellegod va skojigt vi hade de hemma hos Johan och Sofia. Det ramlade in folk hela tiden. Dock idag var jag inte lika kaxig. Vaknade till klockan sju och skulle förflytta mig till en annan säng och då insåg jag att jag fortfarande var full:S Så hela dan har jag legat med huvudvärk samt illamånde:(

Nu har man iallafall tagit sig en dusch och känner sig som en människa igen:)
Så ska väl ta och krypa ner i sängen snart hade jag tänkt,dock lite ensamt men men det ska nog då vägen ändå.

Förresten så ska jag berätta en sak. Det ser ut som att jag vinner vadet wieeee!!!!

Nattinatt



Älskade


RSS 2.0