Glenn min Lover!

Är det äntligen fredag och jag längtar som en tok:)

Idag var jag upp till skolan och skrev provet,kom hem med gråten i halsen helt säker på att jag hade kuggat det. Men efter en timme kollade jag mailen och då hade läraren skicka svar och jag satte fan ett VG :) Fattar ni jag fick ett VG på något som jag har haft skit svårt med:)


Anna hade nyligen lagt upp en bild på färjan Glenn på fb. Fy fan va snygg han är! GE mig honom nu på en gång!!
Detta mina damer och herrar är en typiskt  Bella karl:)


(bild lånad från google)

Alla sova endas Bella är vaken..

Typ känns som det. Här har man suttit och pluggat en hel del, men nu vill inte mitt huvud ta in något mer det är verkligen stopp. Hoppas hoppas jag klara av provet imorgon, har verkligen ingen lust att ha saker hängandes över mig:( och så lär jag ju ut och jobba igen.

Haft en härlig dag förövrigt. Morgonen började med massa mys ( sånt gillas verkligen) Sedan drog jag ut till vallen och spenderade halva dan på bandyplan:D Sen var det bara hem och byta kläder och iväg och träffa chefen på ........... :) få se hur detta blir:)  Och när jag var på väg hem så fick jag ett mess från jonas, han ville ha med mig ut på en promenad. Jaja tänkte jag, men den lilla promenade tog typ två timmar, fy va jag gnällde haha. På kvällskvisten kom Fiffi och Lukas över och käkade, alltid lika roligt att få sällskap av dom:D

Ja och nu sitter jag här,men tror det blir sängen helt ärligt.
Ska upp om några timmar och lämna fialotta i skolan och sedan vidare ner mot marnäs för att möta upp Fiffi,för tydligen blir det donken frukost idag:P

Ciao!! 

Kära dagbok!


Min vän Sofie:) Min allra bästa vän, en person som känner mig ut och innan till. Nu kommer hon säker slå ihjäl mig när hon ser vilken bild ja har lagt ut, men tog just den för vi hade så himla kul därute på östersjön (iallfall dag 2)



Idag har jag hunnit med en hel del måsten och andra nöjen:)

För övrigt så längtar jag till helgen, då ska det umgås med min underbara rara lilla vän  fiffi smigel mülling <3 Få se va vi hittar på för roligheter, men en del saker har vi redan planerat in;) Få se om allt lyckas bara:D 

Varför ska man alltid få kämpa för saker man vi ha, jag hatar detta verkligen. Hoppas allt blir bra, har en liten känsla av att jag kanske hamnar tillbaks i gamla banor om detta inte går snabare.

Va ska man skriva mer då? Jo jävligt irriterad är ja, men som sagt hämnden är ljuv och är de något jag är bra på så är de just de.

Nä nu får det bli att krama kudden så jag orkar upp imorgon.

Puss och kram





Miss you!

Blev att kännas så tomt i mitt hjärta utan dig:( Haha snacka om att det är illa nu:) jaja tycker man om någon så känns några timmar som flera år:P

Idag har vi hunnit med en hel del, rätt stolt över mig själv.
Nu kommer snart föredetta svärfar tänkte bjuda honom på våfflor:D


Va är det för dag idag? Jo det vet jag men vet ni de?:D

Kliar i mina fingrar men har lovat mig själv att jag inte ska göra det.

Puss på er

Choklad och rostade.........

Nu blir det varm choklad och rostade mackor mums:)
Ska bänka ner mig i soffan med min härliga pläd och dotter,sen blir det väl att prata lite med mitt gos;)
Ja behöver jag skriva mer idag eller? Nä tror inte de

Vi släger in en låt istället.  Puss på er

Mysa naken

De var väl det bästa vi kom fram till igår;)
Hade myskväll med fiffi, Andre och gunnar igår, bra roligt hade vi.

Idag har jag fiffi och barnen varit på stan och fyndat. Massa kläder till bra priser nästan gratis tom.
Blev bjuden på mat här också tidigare, sjukt gott var det. Nu ska vi knalla över hem till oss och käka tacos och kanske kolla på melodifestivalen:)

Tror att jag ska stänga av mobilen inatt för jag tror att jag kommer få ett visst telefonsamtal..

Sorry om meningarna kanske inte hänger ihop men ör sjukt trött...

Dagen började bra

Har gjort en stor sak idag, men gud så nervös jag var men men allt gick riktigt bra.
Ska iväg nästa vecka och lämna lite papper. Tänker inte avslöja något än men ni får hålla era tummar och tår på att detta går vägen:D

För övrigt så har jag tagit en snabb vända med Fiffi på stan ( alltid lika trevlig och många skratt blir det)

Nu sitter jag här och inväntar Anna Panna som ska komma med fika och så ska hon förklara de här med kilojoule och watt och alla dessa uträkningar som jag inte fattar ett skit av. Sicken tur att man har såna snälla vänner som hjälper en:)

Längtar tills ikväll då jag får ha mitt gos alldeles för mig själv;) Har längtat ända sen igår de ni:P


Nä undra om man ska försöka fixa till lite här hemma innan dom kommer

Slänger in en bild på Anna Panna när hon sjunger så vackert;)



Tror bestämt att hon sjöng till främling om jag inte minns helt galet:) Har för mig att hon gillar den låten skarpt;)


Face to face

Varför snacka en massa skit bakom ryggen?? Är det så svårt att stå för va man tycker? Tydligen så är det så i den här lilla hålan. Jaja nu lämnar vi de.

Vad händer idag mina små godingar? Själv blir det till att plugga hela långa helgen. Tråkigt men sant:(
Hade hoppats på att få träffa mr ............. men men det får bli en annan gång eller om han kanske kan kika förbi;)

Shit igår var man då populär telefonen gick i ett i tolv hela timmar:)
Fick även samtala av goset;) vilket alltid är lika trevligt, man blir liksom varm i kroppen;) 
Blev även bjuden på mat av snälla söta Fiffiluringen, så vi satt här och klämde i oss en hel kebab pizza med allt på:P kan väl kanske erkänna att jag mådde väldigt illa i några timmar efter..

Nu sitter jag och försöker förstå mig på något som som heter cc och tydligen handlar det om storlek på brösten då man ska sätta in silikon, helt snurringt i mitt huvud men jag är ju som ni redan har förstått lite seg av mig;)

Nä undra om man ska göra lite nytta och börja plugga nu redan:)

Hej svejs


Gråten i halsen!

Sitter här med mina böcker och tänkte att jag skulle plugga lite, men det går ju inte:( fattar inte ett jävla skit, hatar verkligen detta. Det känns verkligen som att jag kommer börja grina vilken sekund som helst:(
Fuck this shit !! Lägger mig på soffan och drömmer mig bort en stund. De är ju iallfall lektion om några timmar, får se om man kanske fattar lite mer efter det.

Ja va annars då? sitter och pratar lite med Micke för tillfället, han vill tydligen att jag ska komma ner till honom imorgon och så skulle han bjuda på tacos:) Men helt ärligt så blir jag nog hemma och slappar, kanske lagar tacos hemma vem vet;P

Jaha nu ringde han tydligen så ja ska väl vara social:) Hej hopp!

Snabbt

Har jobbat hela dan och är helt färdig. Kommer stupa så fort min älskade dotter kommer hem. Vilken uppdatering,men kände att jag var tvungen att skriva någonting eftersomni är så många som läser :)

Jo just ja fick ett så himla mysigt mess av någon jag tycker väldigt mycket om :D <3
I think that I'm in love with you <3<3<3


Psst

Ska avslöja lite. Väldigt ung med såååååååååå het!! Fan att man va så nere i en annan just då (dessutom en idiot) Jaja man fick ju mysa en liten stund;)

Shit va paff man vart :P 

Snabb uppdatering

Har jobbat och varit i skolan idag. Inte nog med de fick även vet att det är prov nästa vecka:S
Pinsamt möte idag men ändå roligt på något sätt.

Puss på er

Alla hjärtans dag och jobb <3<3<3

Japp idag har jag jobbat hela dan, riktigt trevligt och tydligen ville dom behålla mig imorgon med. Så det blir ett pass innan skolan imorgon,  fattar inte hur jag ska hinna upp på en halv timme till skolan men men det löser väl sig.

Igår var jag och Denise och badade i badhuset med Linn, Lill och hennes två små söta barn.
Efter badet drog vi till donken och käkade och ojojo va vi käkade;)

Dagen avslutades med ett besök hos Fiffi <3

Fy jag är helt slut, borde plugga igen lite jag har gått miste om men har ingen ork. Så det får bli matlagning och soffan innan Fiffi kommer från jobbet.

psst kladdkaka idag igen;)

skön låt


Hold it


Söndag och jag är glad:)

Gårdagen började inte så himla bra men hade ett bra avslut.

Gunnar dök upp på eftermiddagen och vi käkade min goda kladdkaka som jag hade så snällt bakat innan han kom. Vi låg i soffan och kikade på film i flera timmar, (sjöng även singstars) tror han åkte hem vid halv åtta tiden. En timme senare så dyker min snälla underbara vän Linn och hennes syster + en vän till henne upp. Vi kikar på melodifestivalen och tjollar lite skit, blev även  bjuden på öl, herregud fattar nu ja dricka öl :P haha jaja men de gjorde jag, dock lite pinsamt man kände av den på en gång:)

Typ vid elva tiden kom en mystiskt man och hämtade upp oss :) så vi släppte av Lona och Ida och hämtade upp Sofie istället och sedan drog vi till Borlänge närmare bestämt till Max. Jag hade det iallfall bra i baksätet men det har jag jämt. Det har nästan gått och blivit en vana att jag sitter där när man åker v70:) Bra comfort:)  Där blev de lite mat och kaffé, haha folk måste trott att vi var tokiga eftersom Sofie satt och berättade om nedre organ och hur dom ser ut på utländska killar:) haha men skoj var det.

Efter ett tag så begav vi oss in till stan igen och släppte av Sofie och så åkte vi vidare:)
Mycket trevligt måste jag säga men fatta vad kallt det var ute igår - 20 jävla grader fi fan va jag frös när vi skulle hoppa ur och byta bil:( Galet kallt.

Jaha undra va denna söndag har att bjuda på? Funderar på om man kanske ska försöka somna om igen, men det är väl en omöjlighet.

see you!

Besök

Har nog aldrig haft såmycket besök som idag:) den ena avlöser det andra, me like:) Men nu är jag grymt sugen på cola eller cider så lär väl försöka ta mig till en affär:)

See you later

Barnledig Lördag

God morgon världen, vilken underbar dag!!
Helt seriöst jag känner mig utvilad och pigg som få, dock rastlös som faaaaaaaaaaan.


Barnledig lördag och va ska man hitta på?
Funderar skarpt på att ta en vända på gymmet, fast frisk är jag inte:( Blir verkligen galen för att jag inte kan träna så snart skiter ja i detta och kör på ändå... Så farligt kan det väl ändå inte vara. Drömde förresten om att jag blev fet inatt å då menar jag gigant, fy fan va jag mådde dåligt när jag vaknade. Kände väl att det kommer sluta så om jag inte får börja med träningen igen...

Igår pratade jag med Joacim igen, saknar verkligen våra samtal och våra söta sms:( men men det är väl bäst det här så länge jag är osäker på en del saker.. Han frågade dock om jag ville komma upp och spendera min Lördag med honom, vem vet hur det blir..

Nä nu ska jag göra lite nytta och förmodligen dra på min träningskläderna och dra mig ner mot stan.

Hej hopp







Mys fredag

Jupp det ska det bli här uppe på berget. Nu mår man lite bättre efter att ha gråtit ut minst 20 liter.
Så nu får det bli filt, godis och film :)

Imorgon får jag äntligen vara lite barnledig, det gillas :)

Du tog allt ifrån mig

Går rakt in i hjärtat

Sluter mina ögon, ljuset kommer mot mig
Allt blir så lugnt och tyst du måste tro mig
Det är mina tankar som jag dränker i bläck
Resan jag ska ta blir en enkelbiljett (farväl)
All smärta, det finns för många minnen här
Fattar ingenting, du var min tvillingsjäl
Allt som vi byggt upp, det ba ramlar ihop
Och vi två som skulle bli gamla ihop
Jag var sjukt kär, hur kan det sluta såhär
Vänd dig till gud och tänd ett ljus för min själ
Jag var din man, som älskar dig till döds (jag älskar dig till döds)
Hoppas du finner tröst
Det kan inte va sant, tårarna bara rinner
Kom ihåg mig min vän för jag är borta med vinden
Du fanns i min kropp, du var som blod för mig
Det finns inget hopp, mitt hjärta slog för dig

Nån tog mitt hjärta, slet ut de ur min kropp
Slängde det i backen, stampa på den, STOPP
(Det ordnar sig) Vad fan säger du till mig?
Mitt syfte här på jorden var tillsammans med dig
Du var min trygghet, min milhöga fästning
Alla har en mening i livet min älskling
och du var min, ljuset i mina dar
Den enda kvinnan som fick föda mina barn
Men allt är borta nu för jag tappade modet
Du var min ögonsten och vackrast på jorden
Allt är becksvart det kändes som världens slut
En evig depression, det här den enda vägen ut
Förlåt,jag e inte lika stark längre.
Vi älskade varandra, vi kan inte bara va vänner
Vill inte finnas utan dig min ängel så farväl
Det stannar mellan oss, det blir bäst så här


Jag lämnar ingenting, inget halvdant brev
Mitt bevis till dig, en uppskuren handled
Du gav upp, ba kasta in din handduk
Jag stod kvar och kämpade tills kampen var helt slut
Jag ramla baklänges med huvudet under vattnet, kan inte andas
Nån har stulit den skatten
Du var min ängel tills lusten förvandlades
Hur kan du göra så, du var luften jag andades
Vi kan spela hårda men är kycklingar i själen, du tog allt från mig
Jag var lyckligaste i världen
Jag hade allt man kunde drömma om, allt
Du gick från en helande hand till en näve salt
Över mina sår, jag bara låg å tog emot
Jag tänkt en hel del, det här är inget tonårshot.
Det är allvar, det syns på en annan scen
Min välsignelse blev en förbannelse


www.frustration.se

Frustration på hög nivå. Fy fan helt ärligt så tror jag att jag är på väg in i väggen.
Allt runt omkring bara faller, här har man kämpat i flera år för att hålla sig ovanför ytan , men snälla säg hur mycket ska en människa behöva ta.

Har verkligen ingen ork kvar och tårarana rinner ner för kinden hela tiden.

Life sucks


Mr xx, Jägarnäs Vårdcentralen

Haft en trevlig eftermiddag:) Först så pratade jag länge med mr xxx alltid lika trevlig, får alltid en på så himla bra humör:) Sedan har jag spenderat min dag hemma hos Fia i jägarnäs alltid lika trevlig å säger bara en sak HERREGUD så fint dom har hemma hos sig ( aldrig avis på henne heller ;) )


Har även hunnit med ett besök på vårdcentralen eftersom jag fortfarande är dålig:(

Nu är ja  helt slut så det får bli sängen.

Puss på er alla

Usch och blä

Kan det bara inte sluta snöa, snääääääääääällla!
Tycker de räcker gott och väl nu.

Igår somnade ja innan klockan nio galet men hur skönt som helst:) Så nu känner jag mig rätt pigg faktiskt men hinner väl bli trött innan skolan.

Idag har jag ingen lust att göra någonting, det får bli soffan med täcke Yeah:) Fast kom precis på att jag borde gå ner på stan och gå in på bolaget eftersom det tydligen drar ihop sig till fest, men vet dock inte va jag är sugen på.. Hm jaja det kan väl vänta tills imorgon.

bye bye

Här kommer det gamla bilder på mammas lilla älskling






Ny dag, nya tag.

Imorsen när jag vaknade var jag sten död, kanske kan beror på att jag först låg och pratade med Patricia i säkert två timmar och efter det så ringde Simon från jobbet och då var klocka nog två eller tre, men men vad gör det alltid lika skoj:) Iallafall när jag väl hade lämnat av Denise vid skolan idag så drog jag mig ner mot marnäs och möte upp underbara Isabell:) Vi bestämde oss rätt snabbt att vi skulle gå ner på stan eftersom jag skulle lämna in min stövel på lagning. Vi tog en frukost på engel och satt där i två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord, helt galet skönt att prata med henne:)

Sen har vi varit runt i typ alla affärer och spanat efter lunch satt vi oss i gallerian och tjollade lite med Linn:)

Nu har man äntligen hämtat prinsessan från skolan och kommit hem, tvättar, städar och diskar gör jag också:)


En sak som är bra jobbig, det är att när jag precis kom hem så plingade till i mobilen och där i messet stod det att min bok hade kommit och att jag kunde hämta ut den på spelstallet:S Typiskt

Jaja men men det är som det är, får kila iväg imorgon innan skolan och hämta ut den.

Hej hopp

Härliga Tisdag!

Fy fan va jag hatar snö, nu får det allt räcka!  När man precis har börjat få vårkänslor så kommer det ännu mer äckel snö.....

Idag mina vänner så blir det att plugga för min del, skolan 14:30, kanske inte det roligaste men som sagt har man ett mål så går det alltid lättare:)

Gårdagen var till en början skit tråkigt, förlåt mitt ord val men det var verkligen de, men den slutade bra fint. Sofie och Lukas kom upp på mat och sedan kollade vi på familjen annorlunda och käkade kladdkaka med grädde som jag hade bakat:)
Låg sedan och messade med Anders men som vanligt somnade jag av efter en stund;)


Nu åter till böckerna. Hej hopp gummi .............;)

My love

I love you, I need you !!

Uppe med tuppen idag!

Idag känner ja mig rätt pigg, kan kanske beror på att jag la mig vid nio tiden men det behövdes verkligen.
Vaknade till vid fyra och kollade på telefon, shit alltså 4 missade samtal och 3 sms, snacka om att man var lite poppis igår;)

Gud va jag längtar tills att jag blir frisk och får börja träna igen, (helt galet vad jag längtar ) :)

vad finns det mer att skriva??? Hm lär tänka efter lite nu.

Ää återkommer istället.

Hej hopp




Ungar

Dagen har spenderats i gränges närmare bestämt hos fröken Patricia Bergsmo. Vi fick lunch där, spagetti och köttfärssås riktigt gott, även Sofia var där. Roligt att se ut över köksbordet, där fyra små barn satt och åt för fulla muggar:)

Annars har vi suttit i varsin fåtölj och snackat i flera timmar, bra trevligt:)

Nä nu lär jag fixa kvällsmat här hemma,å det får bli varma mackor idag:)

Hej hopp







Syskonen Bergsmo Andersson ( Dock för några år sen)


Söndag

Vilken lycka eller NOT.

Vår väder men jag är såå himla uttråkad så det finns inte:( Vill hitta på något men vad? Hellst av allt vill jag nog till Ikea och handla lite nya tallrikar som passar in lite bättre i mitt nya kök:)

jaja vi får se vart det bär av idag.

Hej hej

Mina minnen.

Mina minnen kommer och går
Några bleknar för varje år
Andra känns så starka som om allt var igår
Mina minnen är det jag har
Och alla frågor utan nåt svar



God morgon eller kanske god eftermiddag

Vilken underbar dag idag:)




Längtar till sommaren nu

Lovely

Fredag kväll och allt känns bra!

Nu myser jag i sängen och kollar på Eclipse, Nisan Fisan ligger redvid och snarkar som en hel karl:)
På kvällskvisten har jag hunnit varit ner hos Pappa, kört en sväng till smedjebacken samt hängt lite hos Fiffi:)

Finns nog inget mer att skriva så godnatt på er!



God morgon!!!!

Idag så är det fredag och det känns underbart fast man är sjuk, fredagar innebär att man slipper gå upp till skolan med Nisan kommande morgon, vilket i sin tur innebär sooooovmorgon:) Lovely.
Vilken trevlig morgon jag har haft, vurpade väl omkull i backen ner från högberget och jävlar va ont jag fick i höften, fy fan för ludvika kommun som är såååå jävla dåliga på att sanda...

Fan blir galen, nu värker ryggen igen och hur länge har jag suttit här, jo 4 minuter:( Förmodligen måste jag gå upp med ryggen men orkar verkligen inte det idag.

Förövrigt så hade man tänkt dricka med Gunnar, André och co men får nog stå över det och ha myskväll hemma istället. Tråkigt att man inte kan vara med och fira Gunnar men känner att jag verkligen vill bli frisk nu, har ingen ork att forsätta vara i detta tillstånd. Får väl ta igen det senare;)

Satan va jag är sugen på tacos och ja Patrcia om du läser detta, så vet jag att jag tjatar men är såååå grymt sugen.:) Få se om de kanske kan bli det i helgen..

Skolan igår gick fin fint blev dock tvungen att beställa en ny bok och fy fan va dyr den var, men men måste ha en för att klara av proven så..

Nä nu ska jag krypa ner och kolla vidare på the voice. Tjingeling



Aj ont

Rygg fan. Blir sängen igen tidigt, gråter nästan av smärta helvetes skit.....

Natti natt

Torsdag

Varit på donken och käkat frukost med Fiffi Mülling och Simon mycket trevligt som vanligt, de är verkligen två av mina närmaste och bästa vänner:)

Ryggen är paj som fan, funderar starkt  på att ta en vända till till solsidan igen.


Nu blir det iallfall skola snart, orkar inte men lär väl göra det antar jag.
Önskar att allt var färdigt och att jag kunde söka in på högskolan, vill verkligen flytta härifrån:)


Hej hopp !!







Vårdcentralen

Idag har jag äntligen fått tagit bort mina stygn:) men fan va ont det gjorde:(

Innan jag skulle dit så tog jag mig en motionsrunda, alltid lika skönt att ha lurarna i öronen och bara gå. Efter vårdcentralen gick jag hem och städade upp lite och därefter kom Joacim hit. Vi tog oss en promenad ner till dollar och mm och sedan vidare hem igen för att laga ordning lite käk:)

För övrigt så blev jag att tänka på Mathias  nyss och ååå va jag INTE vill de. Han är ju för fan inte ens värd att finnas med i mina tankar. Blir verkligen galen på mig själv, vill få bort honom helt, men nä det vill då tydligen inte min hjärna.. Fuck this shit!!!!!

Nä nu får det allt bli sängen, för skolan kallar imorgon igen:) Jag är verkligen riktigt duktig men fattar inget hahah

Godnatt!


oooops

Gjort det igen:S



För övrigt hade ja en toppen dag igår.
Gunnar kom förbi och vi käkade tårta och tjollade en massa skit. Vi satt även och kollade på onanimaraton på kanal 5, fy fan va vidrigt, men kul hade vi iallfall, tror han åkt vid elva tiden:)

Idag har jag varit riktigt duktig, ja har varit ute och motionerat, men fy va kämpigt det var, lär väl kanske inlägga att jag fortfarande inte är bra.  Fy fan trodde jag skulle dö men men det gick hela vägen.

Nä mina vänner nu får det bli duschen för mig och sedan plugga lite innan det är dax för skolan, får se hur detta går med min rygg.

Hej hopp

RSS 2.0